Benim şu sizin mesaın bir üstündeki mesajım gibi 20 tane çeviri yapacaksınız 1 hafta mı sürüyor? 100 TL az ama teklifler 120 TL aradaki fark büyük değil zaten sizler bunu 120 TL ye yapmaktasınız. Öyle bir konuşuluyor ki 1 hafta gece gündüz çalışılacak 100 TL alınacak ben öyle olduğunu düşünmüyorum merak edip makalelere de bakmadınız çevirenler oldukça hızlı ilerlediğini söylemekte.
Tabiiki dediğiniz gibi kaliteli bir çeviri elde edemeyebilirim sürekli çalışacağım için karşılıklı gelişiriz sonraki çeviriler daha iyi olur çeviren arkadaş da tek bir konu üzerine çalışacağı için "lep demeden leblebi yi anlamaya" başlayacaktır sürekli belirtiyorum çevrilecek konuda, siteler de medikal olarak da oldukça basit.
Benim düşüncem yukarıdaki 700 kelimelik mesajım gibi 20 makalenin 2 günde bitirilebileceği yönündedir yeterki başında 10 saat oturulsun ben bu koltukta her gün 17 saat oturup çalışıyorum çeviri işi yapanlarında kendilerine göre kolaylaştırdıkları yöntemleri vardır bana 10 saat gelen iş çeviri yapana daha uygun sürede bitebilir.