"29 yaşını tamamlamış olan son sınıf öğrencileri 30 yaşına kadar eğitimlerine devam edip mezun olacak. Ancak 29 yaşını doldurmuş 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri ile afla üniversiteye geri dönen 29 yaş üstü öğrenciler, eğitime ara verip askere gidecek. "
Net bir bilgim yok fakat hiç kalmadan okula devam ederseniz bence hak tanırlar.
evet hocam bende öyle düşündüm tanımaları lazım. Çünkü gayet net ve açık. Ama işte asal.msb.gov.tr de böyle yazmıyor yazan tek bilgi şu.
"Öğrencilerin askerlikleri, Askerlik Kanununun 35/C maddesi gereğince en fazla 29 yaşına kadar ertelenmektedir. (2012 yılında 1983 doğumluların askerlikleri son kez 31 Aralık 2012 tarihine kadar ertelenecektir.) "
Ama benim yazdığım haber radikal.com.tr , işkur gibi büyük sitelerde yayınlanmış. onada güvendim biraz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:17:52 -->-> Daha önceki mesaj 09:16:41 --
Hocam bu konuda hiç internet sitelerine google'a güvenmeyin bence.Yarın birgün asizler gelince ama o sitede öyle yazmıyordu demeyi düşünmüyorsunuz heralde

Forumda elbet bilgisi olan arkadaşlar vardı ama yinede en yakın askerlik şubesi sizi bekler, şakaya ve ihmale gelmeyecek bir konu çünkü.
Evet hocam farkındayım askerlik şubesine de gideceğim lakin benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa, yaşayan bir arkadaştan öğrenmek istedim onun için sordum yoksa gidicem zaten detaylı öğrenmeye.