Bir önceki mesajınızda, efendilikle alakanız yoksa diye bir ibare kullanıyorsunuz. Orada hesap sormadınız sormadınız da, sorguda mı yapmadınız?
Pardon, kendi efendiliğini bildikten sonra başkasının ne olduğunu umursamazsın zaten.
Sizden alınacak ders olmadığını daha önce söylemiştim zaten.
Hayırlı ramazanlar.
Bütün yazdığım yazılara ya da forum içerisinde ya da spor bölümünde yazdığım yazılara dön bir bak sizler gibi pervasızca "********, pislik" vb. hakaret içeren tek bir cümlemi bulursan gel o vakit efendiliğin ne olduğunu bana öğret, tamam mı?
Ben, hesap sormuyorum; "sizlerden tek beklentim" bu diyorum. Yoksa kendimin efendiliği konusunda hiçbir şüphem yok. Sizlerin de ne yaptığınızı umursamıyorum, önemsemiyorum. Ama umursamıyorum, önemsemiyorum diye de hakaret içerikli yazılarınıza kayıtsız kalacak değilim. Bunun ayrımını iyi yapın.
Hoca değilim ders vermek için sizi karşıma dizeyim, ders vermek içinde gayret içerisinde değilim. Hayatın her aşamasında derslik, ibretlik durumlar vardır. Nefes alırken bile nefesinizi tuttuğunuzda bunun size sıkıntı çıkardığını görürsünüz ve bir daha kolay kolay böyle bir hareketi sergilemezsiniz. Yani işin özü şudur; insan hayatın her anında kendine pay çıkartmasını bilmelidir. Bunu yapmak da senin keyfine kalmıştır. O yüzden seni bir konuda zorlayacak bir insan değilim, sen kendin ne şekilde davranmak istiyorsan o şekilde devam et. Ama hakaret etmeden. Doğruluğundan emin olmadığın konularda fikir yürütmeden hareket et ki başka insanlara söz hakkı doğurma.
Hayırlı ramazanlar.