Ekolweb takıldım haklısın fiyatları ben bilmiyorum gelen tekliflerden öğrenip ona göre bir strateji geliştirdim gelen fiyatların seninki hariç tümü kelime bazlıydı ve örnek verdiğim sayfa da 1500 kelimelik makale vardı onlarda 20 tl den başlayıp 12 ye düştüler 0.001 diye bir birim söyleyip en minimumu budur diyerek üstüne konuştukları için bende kelimesi bu işin 0.001 miş diye hesap yaptım hep. Yoksa doğrudur çeviri fiyatlarınızı bilmem.
Ayrıca bu senin fiyatındır hak ediyorsundur ben sadece ismini de vermedim seni burada eleştirmedim "örnek çeviri yapmam" diyorlar dedim sen gelip buraya konuma girip beni sömürmekle suçlayınca senin karakter hesaplayışını eleştirmek durumunda kaldım. oysaki özel mesaj ilede beni cevaplayabilirdin beni madara etmeye konuya girmek doğru bir davranış değil.
Sevgili qLd bana 12o TL ye 16000 kelime uygun geldi arkadaşınız başarır başaramaz bilmiyorum bütçeme uygun sadece. Ayrıca ben fazladsı ile hesapladım muhtemelen 16.000 den daha az ortalama 700 kelimelik 20 kadar makale ilk kategoride var onlarca kategori bir sitede bulunmakta bir çok site çevirmeyi hedefliyorum.
iyi geceler.