Sevgili Ekolweb sizle konu kapandı karakter hesabınızı yukarıda örnekledim bana göre karakterle hesap yapmak noktalardan virgüllerden çeviriyorum diye para almaktır bu benim fikrim yorum okuyucunundur.
Müşteri memnuniyeti için önce müşterinin ne istediğine bakılmalı müşterinin ne ödeyeceğine bakılmamalı iş işi açar.
Sevgili qLd siz (misal) 1500 karaktere 15 TL fiyat vermiyor musunuz? Eğer devamlı işse 12 TL ye yaparım demiyor musunuz? 15000 kelimede o hesaba göre 120 TL etmez mi? şu anda da bana gelen tekliflerde 16000 karakteri de 120 TL ye en az 3 arkadaşınız çeviriyor ben sadece biraz daha indirim istedim bu kadar korkunçmuş gibi belirtmenin anlamı yok yukarıdaki örneğe bakarsanız da ne kadar kolay halk dili olduğunu fark edebilirsiniz. Sürekli cebimden çıkacak bir rakam olduğu için ne kadar düşük başlarsam o kadar sürdürebilirim yoksa karşılayamam ne çevirene faydası olur ne de bana.
Sonuç olarak bir arkadaşınıza işi teslim ettim umarım iyi şeyler ortaya çıkar onun da devamlı bir işi olur.
kolaylıklar dilerim.