Ben size konuya bak gibi bi uslup takinmadim konuyu carpitmayin rica ediyorum burada benimle imla kurallarini tartismanizi tavsiye etmem. Mobilden yazdigim icin imla kurallarini onemsemeden yaziyorum mobilden yaziyorum diye koca koca imza atmak zorunda degilim. Boyle bir tartismaya zamaninda baska bir uye daha girip gereken cevabi almisti o nedenle karsinizdakinin aciklarini bulmaya calisarak yorum yazmayin. Imla hatasi yapmamak icinmi kac saattor konuya bakip cevap yazmiyorsunuz? Burada kendinizi komik duruma dusurmeyin. Elinde tesbih eksik olan sizsiniz. Sizin o laf sokan uslubunuz olmasaydi inanin gelip burada tartismaya girmezdim. Kimseyi kazikladigimiz yok biz.burada punto kucultup sayfa basina teklif isteyenleride gorduk merak etmeyin. Bu isin kurali budur gidin kime sorarsaniz sorun sizinle polemige girmek istemiyorum. Isten anlamadiginiz ortada ve hala ceviri piyasasini r10 ile sinirli saniyosunuz. Insanlari trade sayisina gore degerlendirme hakkini kimse vermiyor size. Evet burada bir elin bes parmagini gecmeyecek kadar profesyonel var meslek olarak bu isi yapan. Bunlardan biri oldugumu ben degil musterilerim iddaa ediyor. Emin olun yanlis kisiyle bu konuyu tartisiyorsunuz. Universitede okumuyorum cok merak ettiyseniz. Sizin harcliginiza ihtiyacimiz yok cok sukur. Zahmet edip konuma baksaydiniz gercek bir tercumanla muhatap oldugunuzu anlardiniz. Kaliteyi ucuza arayan insanlara laf anlatmak gercekten cok zor. Ornek ceviri yapmadigimi soyledigimde cvmi sunabilecegimi soyledim. Zahmet edip talep etseydiniz neden ornek ceviri yapmadigimi gorebilirdiniz. Siz bu sekilde devam edin insanlari somurmeye. Tekrar ediyorum piyasa buradan ibaret degil ben size ne referans sundum ne ornek ceviri hakkimda hicbir sey bilmeden boyle sacma tartismalara girmeyin lutfen. Burada oyle insanlar var ki 0 trade puanlari var ama referanslarina baktiginizda nasil biri oldugunu anliyorsunuz o yuzden fazla takilmayin bunlara herkes kimin ne oldugunu biliyor. Beni taniyanlarda kalitemi bilir kimseye birsey kanitlama ihtiyacim yok ozellikle de size. Imla hatalari icin kusura bakmayin mobilden yazdigimi anlamaniz icin basa basa imza attim son mesajim size iyi arayislar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi