Bu bir tekif ihtiyacı olan değerlendirir bunu bir tartışmaya dönüştürmeye kalkarsak benim iş veren olarak burada ne kadar hakkımın ve paramın yendiğini, karşılığı verilmeyen ne kadar çok iş dağıtmak durumunda kaldığım anlatılamaz zira r10 da yıllardır varsanız bunu biliyorsunuzdur.

Arkadaşlar kusura bakmayın sizde "laf çok iş yok"
Bu kadar kişi ile özelden görüştüm bir kişi bile henüz bana göz atınız diye verdiğim siteden bir paragraf bile çevirip "bakın bu işi yapabileceğimin kanıtıdır fiyatım da şudur" demedi. Sadece pazarlık düşündüğünüzde ilerlemek mümkün değil.

Her gelen mesajda " bütçe ne", "kaç lira ödicen", "örnek çevirmem konuma bak referanslar var" tipinde sadece paraya bakan mesajlardı, içinizden bir kişi bile bu işin 3-4 milyon kelimelik dolayısıyla binlerce liralık bir iş olduğunu fark edemiyor. Benim 60 websitem var içerik sağlanacak!

Hiç aklınız alıyor mu sadece 100 liralık bir iş olsa fiyatı düşük tutar mı adam, verir 0.001 tl kelime başı yaptırır 20 TL ile siz mi ben mi zengin olurum? Fiyatın düşük olma nedeni her sektörde olduğu gibi işin hacminin yüksek olmasıdır fakat henüz bunu kavrayacak bir kişi karşımıza çıkmadı!

İlk 16.000 lik kategori için bu kadar para var ve iş budur oturup çalışan kazanır iş beğenmeye kalkan beğeneceği işin peşinden koşarken çalışanların hesaplarına para geçer.
Bu gününüze güvenmeyin bunun kışı var!