Tavuklar hangi sartlarda ne tur yemle yetistiriliyor?
Kac gunluk tavuklarin kesimini yapiyorsunuz?
Uretimi koy tavugunun yetisme sartlari ile ayni derecede ise ilgi cekebilir.
Konuyu düzenledim, Tavuk satışını sadece İZMİR için yapmaktayım. Tavuklar normal buğday yemi ve yeşillik ile beslenmekte. Doğal, temiz bir ortam var.
Yeşil zeytin kilosu ne kadar? Ödemeyi paypal ile kabul ediyormusunuz?
Ege'de çok tatil yaptım, zeytini, zeytinyağı vazgeçilmezdir...
Paypal ödeme kabul edebiliyorum. Fiyatları konuya ekledim
Köy yumurtasını kaça veriyorsunuz 60 adet fiyat alsak?
Fiyatları konuya eklemiş bulunmaktayım hocam.
Kendimde tavukçu olduğumdan bilirim. Sofralarda bulunan tavuklar 40 günde büyür, adı broiler etlik tavuğu diye geçer. Tavuğun büyüme şeklini görsen hallerine acırsın. Bu keskinoğlu,cp vs firmaların tavukları için geçerlidir, konu sahibi farklı tavuk kesimi ve satışı yapıyordur.
Kesinlikle.
Guvenilecek bildiginiz tavuk firmasi markasi varmidir acaba?
Tavuklarin hangi sartlarda ne tur besin ve ilacla ne hallere geldigini zaten satilmis medya disinda objektif yayin yapan video sitelerinde ve haber sitelerinde goruyoruz. Gunumuzde yasadigimiz kanser hastaligi henuz kisa vadede basimiza gelenler. bu yedigimiz sagliksiz besinler yuzunden asil basimiza gelecekler bugunleri mumla aratacaktir biz insanogluna.
Hocam, şuan yediğimiz ürünlerin giydiğimiz t-shirtlerin bile nasıl yapıldığını araştırsak emin olun dünya şuan bu durumda olmazdı. Bu tür ürünleri bulmanız tabiki çok zor.
Hocam satisini yaptiginiz seyin fiyatlarini ustune koyuyorsunuz, buraya da bi fiyat listesi koyarsaniz herkes pm istemez

Bende ozellikle peynir ve zeytinin fiyatlarini ogrenmek istiyorum mumkunse.
Hayirli satislar.
Teşekkürler. Ekledim hocam.
Bilindik markaların tavukları yeniyor fakat ben içinden geldiğim için ne tür şekilde nasıl büyütüldüğünü biliyorum. Yemin içine yağ bidonuyla yağ döküp kilo almasını sağlayanları bile gördüm. Benimde 70.000 tane izmir-urla da tavuğum var sadece yumurta tavuğu olarak satıyoruz.
Siyah zeytin fiyatını bende alabilirmiyim, yeriniz tam olarak nerede ?
Konuya kledim hocam. İzmir/Aliağa'da bulunmaktayız.