Hocalarım bu sektörde binlerde firma olduğunu biliyorum. Ben bu tür konularda da yabancıyım buna da katılıyorum. Yabancıyım derken az çok biliyorum sonuçta bi çok yerden hosting ve VPS/VDs Kullanmışlığım var.

Ben bu Sektörde çok dolaştım ve gerçek anlamda tam güvendiğim firma bulamadım. Kendimi İnsan Kaynakları ve Pazarlama Konusunda iyi görmekteyim. Yazılımcı arkadaşımda bu işin teknik destek ve yazılım konusunda kendini geliştirmektedir.

Kısacası bu işe biraz inandım ben. Her müşteriye en iyi hizmeti vermek için elimden geleni yapacağım. Birden gidip 10 sunucu alacak halim yok tabi. ilk etapta güzel kaliteli bir sunucu alacağım aylık 350TL civarında olacak.

Ben bu işi çok kaliteli yapmak için çok araştırıcam ve gerekli yerden de danışmanlıklar alacağım mutlaka. mesela 1 sunucuya 1000 web sitesi kurma kapasitesi varsa eğer ben ona gidip 1500 host açmak yerine 800 host açacağım. bunun gibi vs... Siteyi çok kaliteli yaptıracağım arayüz ve sistem olarak kesinlikle karışık olmayacak.

Şimdi İlk etapta ben bu işe reklam dahil 6 bin TL ye kadar para ayırdım. Sizce Yeter mi? Sunucuyu 5 ay iş olmsada götürmeyi planlıyorum. Eğer 5 ayın sonunda hala 1 sunucu parasını bile çıkartamıyorsam o zaman bu işi bitireceğim. Eğer bir iş yapmak istiyorsak bazı riskleri göze almak gerekiyor. Eğer o parayı kaybedersem de hiç üzülmem. Ama İlerleyeceğime inanıyorum.