videoyap,databilim,youtubekisser,ytkazan botlarının herbirini kullanmış biri olarak açıklayayım

-ilk çıkan ve aldığım bot videoyaptı,ilk başlarda düzgündü ama sonradan sorun çıkmaya başladı ve mesaj attığımda da sorunun bende olduğuna getirmeye çalışmıştı
-databilim botu ise ilk zamanlarında gerçekten süper bi bottu, cehago arkadaş ilgili biriydi ama sanırım onun bazı işleri yüzünden ilgilenemiyor olması botun sonunu getirdi diyebilirim
-youtube kisserin ilk versiyonunu kullanmadım,şu an kullanıyorum ara ara bende ufak tefek sorunlar oluyor ama benim açımdan problem yok halen kullanıyorum tek dezavatajı youtube to youtube yok
-ytkazan botunu 3-4 gün önce aldım alma sebebim youtube dan ara arada olsa video çekiyorum o yüzden aldım ama diğer botlardan farklı bi sistemi var.bu konuda çok hoş olmuş

Sonuç olarak bot almak isteyen arkadaşlara önerim youtubekisser ve ytkazan ben bu ikisini kullanıyorum.Biri 20tl diğeri 15tl. bu aylık 35tl masraf demek benim için fakat bunlar aracılığı ile yüklediğim videolardan bu masrafı da kat kat çıkarıyorum.Sürçü lisan ettiysem affola