peki yükselmek için ne yapıyorsunuz hocam? mesela ben bir borsa sitesi açsam atıyorum domainimde borsa.com ve sırf borsa tablosunu koysam girişe işe yarar mı acaba?
şuan için seo yapmak backlink almak çok saçma güncellemenin bittiğini düşenen arkadaşlar var ama bu algoritma kolay kolay düzelecek şekilde değil hiç bir şekilde ne backlink ne de tanıtım yazısı al şuan için yapacağın tek şey özgün bir tasarım özgün bir içerik sistemini istersen dışarıdan al istersen kendin yap ama bir makale haber kısmın mutlaka olsun ünlü borsa sitelerini takip ederek kelimelerin cümlelerin yerini değiştir en azından kendin özgünleştir ve o şekilde yayınla şuan için hiç bir şekilde backlink ve tanıtım yazısı ihtiyacın olmadan yükseleceğini göreceksin emin ol. Birde tek önerim eğer sisteminde böyle birşey yok ise blog.site.com diye bir sub domaine wp kur ve orada özgün makelelerini yayınla ve örnek olarak doviz.com dan mı veri aldın ilk linki oraya ver ardından kendi sitene direk link olarak değilde işte doviz.com/dolar-kuru olarak ver yani hiç bir zaman ana dizine yada domaine link verme