Benim gibi sitelerinden kazanç sağlayanlara hem sevincimi hemde mucizevi bir aracın trafiğimi nasıl fırlattığına şahit olmasını istedim.

2 Yıllık uğraş verdiğim fakat bir türlü düzgün hit ve kazanç sağlayamadığım sitem için düzenli çalışmalarda bulunuyordum. %100 orjinal içeriğe sahip bir site ve kaliteli pagerank değerine sahip sitelerden backlink tabi abartmamak şartıyla. Trafiği bir türlü 2-4k sınırından çıkamıyordu.

Türlü optimizasyonlar yaptırdım hemde r10'da evet "seonun kendisi benim" diyen zaatlardan (isim vermek istemiyorum) fakat hiç bir şekilde belli bir çizginin üzerine asla çıkamadım. Ne kazançlardan tatminkar sonuç aldım nede trafikten. Hatta şunu söyleyebilirim ki bir kaç kişi dışında r10'da sağlıklı sosyal imleme çalışması yapan yok. Nereden biliyorsunuz diyceksiniz inanın %95'i ile çalıştım.Tam bir fiyaskoydu!!!! PR 7 yok PR6'mış 500 tane 1000 taneymiş sitelerimiz uçuyormuş falan tam bir hikaye.

Ayın 27si Nyks'nin sosyal imleme aracını gördüm Dynamite. Aslında biraz çekingen yaklaştım çünki bir çok eklentiyi kullandım ve istediğim imkanları bir türlü yaratamadılar.İmleme eklentilerinin opsiyonel ve kullanışlı olması yada timeout süreleri tam bir işkencedir. Arkadaşın daha evvel ki eklentisine yapılan bir yorumu dikkatimi çekti 40 dan fazla blog ve imleme servisini 10'un üüzerinde hesapla bir iki dakika içerisinde gönderim yaptığı ve hemen indexlendiği hakkında. Hemen eklenti satıcısı ile görüştüm saolsun kurulumuna kadar yardımcı oldu ve dynamite eklentisini aldım. Ayın 27 sinde kurulumu gerçekleştirdim hemen imlemelerimide yaptım.Yanında hediye verilen bonus etiket eklentisininde kurulumunu yaptım.Bir iki gün sonra trafik artışı başladı ve hemen ardından dahada fazla gelmeye başladı %750 hit artışı ve adsensemde kazanç artışı yaşadım. Referansları takip ettiğim öyle etiket yağmuru değil birdiğiniz sosyal medyadan trafik yağıyor.

İmleme servislerinden facebook ve diğer servislerden diğer yandan etiketlerden. Gerçekten referansları açtığımda organik bir görünümle karşılaştım bildiğniniz site sanki popüler. İşin en enterasan tarafı ise sitede ki ziyaretçinin kalış süreci %100 arttı.Gelenler hep site ve içeriği ile ilgili ilgilenenlerdi belli ki çünki adsenseleri boş geçmediler ve çok yüksek sayıda sayfa görüntüsü aldım.İnanamıycaksınız ama bu araç gerçekten müthiş birşey.
Verdiğim ücretin sonuna kadar aldığımı düşünüyorum inşallah bu verimlilik ve bu performans böyle devam eder bu arada müşteri panelleri ve güncellemelerinden bahsetmeden geçemeyeceğim eklentiyi kullandığımda göz zevkinden profesyonel duruşuna kadar gerçekten mükemmel.

Bazı arkadaşlar reklam kokusu alıyorum gibi boş cümleler kurabilir ben sadece sevincimi ve bu hit canavarının yaptıklarından bahsedip benim gibi belli rakamda hitleri göremeyip "biz niye kazanamıyoz ulen" diyenlere ilaç gibi geleceği düşüncesindeyim.

Soranlar için şimdiden söyliyeyim aracı normal şekilde kurdum fakat tüm servislere 10'ar hesap kurulumu gerçekleştirdim.
Etiket eklentisinin kurulumunu yaptım. Ve saldım çayıra mevlam hayıra.. Bu arada linklicious hizmetide vericeklermiş işte çıldırmış bunlar derim. Linklicious hakkında bilgisi olan yok ise google amcadan yardım alsın.

Sonuç aşağıdaki gibidir :