spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu kişi demişki.

1. şunu yap
2. şunu yap
3. şunu da yap
4. şunu da unutma
.
.
.
O zaman WP kraldır.

İyi. Bu dediklerinizi çöpten toplama scriptlere de yapsanız o da kral olur. WP kraldır! belki, ama her konuda değildir. Acı gerçek bu.

Bence kral olacak script varsa o da DLE dir. Ama o da kendi alanında (CMS) kraldır. DLE WP yi her alanda döver.

Googleun, zamanında WP ye geçtiği torpilleri bilmeyen mi var. Tutarsız google, bir bloggera torpil geçer bir WP ye sırayla.

neyse başka yerlere açılmayalım konumuz bu değil.

WP ile flash oyun sitesi olmaz. Siz tema editleyerek bunu yaptığınızı zannedersiniz ama doğan görünümlü şahinden başka birşey olmaz bu.

Oyun sitesi dediğin king.com dur. inceleyin bakın nasıl bir script yapısı var adamların. WP nin %95 ini sıfırdan yazsanız onların yaptığını yapamaz.

Şahsi fikirlerimdir.
Arkadaşa tamamen olmasada katılıyorum Ek olarak Wordpress bana göre bir yerlere gelene kadar Seo bakımından olumlu sonuçlar almanıza etki eder, Şunuda belirtmek istiyorum gerçekten seo ve kullanışlı olmasının dışında Wordpress'in en büyük eksiği Görsellik, çok güzel scriptler var zaten bu tarz scriptlerde siteye gelen çıkmaz istemez bi kaç örnek vereyim beğendim scriptlerden 1 2

Özellikle 2'yi biraz karıştırın adam eğlenceli hale getırmek ıcın herşeyi yapmış