maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
justic3: bu adam ile pek uzun olmasada .Belli bir aralıklı tanışıklığımız var.Bu adam 5 vakit namazında camiden çıkmayan ekonomik gelirini aşmış + kendini açmış imam hatip mezunu bir abimiz.
Kesinlikle ama kesinlikle doğal olmayan hiç bir şeye başvurdağını bana her defasında söylemekle beraber kesinlikle ama kesinlikle amino , protein , streid vb şeylerden uzak durulması yönünde tavsiyelerde bulunan bir ağabeydir.
Kendisi ile sıcak ve samimi bir arkadaşlık dostuğum bulunmaktadır.
Fakat siz gelip bilip bilmeden adamın arkasından yalan dersenizse hem adamın arkasından kötü konuşmuş olursunuz gıybete girmiş olur hemde kul hakkına girmiş olursunuz.
not : bu adam ile sık sık cami görüşmekteyiz namaz sonrası uzun uzun muhabbetler etmekteyiz.

---------
SORU:Selamün aleyküm. Yalan söylemek kul hakkına girer mi? Yalan söylediğimiz kişiden özür dilemek gerekir mi? Yoksa sadece tevbe etmek mi gerekir?
CEVAP:Selamünaleyküm. Söylediğiniz yalanla onun bir zarara girmesine neden oldu iseniz elbette helallik alacaksınız ve tevbe edeceksiniz. Ona bir zarar vermedi iseniz tevbe etmeniz yeterli olur.
----------
not bu adamın öyle 1-2 yıllık vg geçmişi vs yok bilmenizi isterim. En az 10 yıl diyebilirim sizlere oda en az.
Not : sırf slep don vs tür şeyler giymemek için yarışmalara katılmamakta.Aksi durumda katıldığı zaman emin olabilirsinizki bu adam bir çok yarışmada garanti 2-3 gelir.
Ayrıca diger bir arkadşda gine oda urfalı onun birincilikleri felen var.Adını yazın bakın Metin çaycı belki bir çogunuz görmüşünüzdür. mesela bu arkadaşda protein kulanmakta fakat mahmut abi gibi kolları veya gögüsleri yok.

Ama şuna emin olabilirsinki ama adam yalan söylemiyor.
Buna sadece gülerim daha fazlasını yapamam bende 7 yıldır bu işle uğraşıyorum ayrıca personal trainer sertifikam var bu konuda uzmanım kısacası gösterdiğin adama 2-3 gelir demişsin biraz yavaş gelsin diyorum TR'de ne bbciler var ayrıca gösterdiğin adamın definasyonu sıfır neyse pek bişey bilmediğiniz belli sizi hiç bir şey kullanmadığını iddia eden abinizle başbaşa bırakıyorum .