maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trust : Verdiğim içecek ile spor öncesi kullanımını kesinlikle tavsiye etmekteyim.
zaten içersinde cici bebe ile gelen az orandaki şeker emin olabilirsinki antreman esasında otomatik olarak vucüt yakacaktır.
Ayrıca bizim buradaki ballarda öyle 5 kavanozu 100 liraya satılan ballardan degildir. Tamami ile organik ballardır.

Sonuç olarak hiç şeker yenmeyecek diye bi kaide yokki zaten sizin aldıgınız amino asitlerde dahi vanilyalısında kakolusunda belli oranda şeker mevcut.

artı gine bilmeden yada tam okumadan yazmısınız.
ben tansiyon vb sorunların olduğu zamanlarda asla asla verdiğim karışımı içmemekteydim.
Sadece ama sadece amino asit hapları ile yapmaktaydımki bende baş dönmesi bulantı tansiyon yapan amino asit hapları oldu.

şuanda dedigim karışım ile spor yapmaktayım ve asla ama asla bir tansiyon veya baş dönmesi sorunu ile karşı karşıya degilim.

justic3 bilip bilmeden konuştugunun göstergesi olarak buyur kanıt
adam yıllardır bu iş ile ilgilenmekte olup asla asla dedigin zehir amino asit veya protein türü şeyleri kullanmamakla birlikte yaptığı vucut.
tıkla gör
bak bakalım sende böyle bi vücüt varmıymış ( :.
Ayrıca dikkatini çektyise yazdıklarımı adam akılı okuduysansa asla ben profesyonel bady cim vs gibi bir cümle kullanmadım.

H5PY0: ben demedimki gıda takviyesi alınmayacak . benim dedigimi halla anlayabilmiş degilsin. gıda takviyesi tabikide kesinlikle yapılması gereken birşeydir. helleki spordan sonra kasları beslemek amaçlı yapılması şartdır. Fakat ben gıda takviyesinin organik yollar ile dogal yollar ile alınması taraftarıyım .sizin öncellikle bu dedigimi anlayabilmenizi bekliyorum.yoksa ben demiyorum gıda takvsiyesi alınmamalı diye.
söyle yazmısın
Peynir altı suyundan evde whey yapmaya kalkarsan evet çok kötü sonuçları olabilir.
iyide ben peynir altı suyundan whey protein yapmak istedigimi söylemedimki yada evde yapacağımı söylemedimki nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri ?.

Bir doktorun bu yazıyı yazmış olması beni tatmin etmiyor.
şunu yazmısın
arkadaşım gelip ben burda kimligini sapını hiç birşeyini bilmedigim bir insana güvenecegime ki güvenmemde . gidip aslanlar gibi tahsili yapmış okumuş olan doktora güvenirimki.
Akla mantığa yatan da doktorun yazdığıdır.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum kişinin birbirine üstünlüğü var ise ancak ama ancak Takvası ile üstün olabilir onun haricinde söyle yazarsansa

Bir görelim, belki sizin kas kütlesi yeterli dediğiniz yoğunluk benim için çok çıtır bir şeyler..

Kimse kimseden üstün degil arkadaşım 23 yaşına gelmisin daha bunu anlayamamışın.Şuan senin hangi kafada olduğunu çok iyi anlıyorum.

Benim kimseye kendimi gösterme cabamda yoktur öyle resmimi koyayım hava atayım başkasını küçümsüyeyim gibi olaylar bana ters.

Neyse fazla uzatıp bu güzel değerli vaktimi sizin ile harcamayağım.Burda laf ebeligi veya laf kalabalığıda yapmayacağım.
Ben kendi fikir görüş önerilerimi + yaşadığım olayı anllatım.

Size hayatınızda protein tozları amino asitlerle ile mutlu neşeli ve bol sağlıklı bi hayat diliyorum.
Umuyorumki bir 5-10 yıl sonra ciddi bir sağlık problemi veya sorunu ile karşılaşmazsınız ve inş. beni yanıltırsınız.
ALLAHA emanetsiniz. Görüşmek Dileği ile.
senin gösterdiğin adam YALANCI dostum tabi eğer kullanmadım diyorsaki bizde bu işi 1-2 aydır yapmıyoruz profilimdeki kendi vücudumun fotoğrafı neyse bilip bilmeden konuşan belli tartışarak kendimi yormak istemiyorum nasıl biliyorsanız öyle yapın . Bu arada sende böyle bi vücud varmı diye sormuşsun Definasyonu sıfır gösterdiğin adamın böyle bir vücudum olmasını istemem zaten benim amacım her zaman söylediğim gibi fitness bb değil istesem gösterdiğin adamın 2 katı olurum boyum 1,95 biraz bu konular hakkında bilgin varsa anladığını düşünüyorum .