NetMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beklerseniz bir tanede ben yazıyorum yakında çıkacak.
Ayrıntı alabilir miyim hocam?

yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım size önerim (ürün yelpazeniz ne kadar geniş bilemiyorum ama) OpenCart size çok yardımcı olacaktır. Kendim yazmakla uğraşmak istemediğim için (çünkü özel yazılıma girdiğimde yapacağım işin bütçesi çok artacağından ve müşteri de bu bütçeyi karşılamak istemediği için) bu konuda arayışa girdim ve OpenCart 'a yöneldim. Tecrübelerimi şöyle aktarayım;

- Themeforest'tan aldığım tema Türk bir arkadaşa ait idi. Arkadaşa rica ettim ve ücreti mukabilinde temaya dair çeşitli düzenlemeler yaptırdım, ufak tefek hataları vardı.
- Ürün girişlerini yaptıktan sonra bazı ufak SEO ayarları için ufak bir bot yazıp ürünlere dair temel SEO işlemlerini bir tık ile hallettim.
- Türkiye'de (Netinternet) bir hosting aldım.

Ve sonuç;

Siteyi açalı 1 ay oldu.

- İlk haftasında site ismi ile Google'da arama yaptığımda 6 alt başlığı ile karşıma geldi.
- Geçtiğimiz günlerde tesadüfen fark ettim ki ürünlerin resimleri Google Görsellerde 1. sayfaya hatta hatta 1-2-3. satırlara çıkmaya başlamış.
- Çeşitli kelimelerde ve çeşitli ürün tiplerinde ürünlerin üreticisi firmalardan sonra 2. ya da 3. sırada bizim sitemiz listelenmeye başlamış.
- Günlük ortalama 50 kişi siteyi ziyaret ediyor. Bir e-ticaret sitesi için bence iyi bir rakam çünkü sektörel bir site. Sektörel olduğu içinde bu rakamı iyi görüyorum. Satılacak bir ürün en kötü 250 TL. Her zaman sürekli aldığımız bir ürün olmadığı için ilk 1 ay için bence tatminkar. Site sahibi SEO konusunda çalışma isterse bu sayının artmaması imkansızdır.

* Siteye hiçbir SEO çalışması yapılmamıştır. Sadece site içi çalışmaları özenmeden, üstün körü temel değerlere göre düzenlenmiştir.
* OpenCart 'ın kullanımı çok basit ve zevk bile alıyorum dersem abartı olmaz.
* Site tasarımı olsun, ürün içeriklerinin görünümü olsun çok hoşuma gidiyor. Son derece sade ve görsel olarak göze hoş gelen bir yapı.
* Sitede kredi kartı kullanmıyoruz ancak istenirse modül olarak yazılabilir. Bütçenizde 2-3 bin TL civarında olduğu için OpenCart 'ı kullanmanızı ve bütçenizi de kredi kartı gibi modüller için harcamanızı tavsiye ederim.
Site linkini yollayabilir misiniz hocam?

AnkProgram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence tema yazdırın open cart yada pro ticarete

Tapatalk 2 ile kendi kendine gelmiş ben görmedim sen ?
Öneriniz için teşekkür ederim