Başlığı iyi oku ondan sonra cevap yaz. Wordpress ile oyun sitesi olmaz olur ama sağlam sunucunun olması lazım aksi halde 10k-20k hitte patlarsın. Nedenlerini açıklayayım;
1- Oyun sitelerinde anlık ziyaretçi çok olur ve bir ziyaretçi en az 5-10 sayfa gezer. (verdiğin sitede ise gezilecek sayfa sayısı maksimum 5 tir ve sitede anlık online çok olmaz.)
2- Wordpress ile herşeyi yapabilirsin ama sistemin ana yapısını bozmayı gerekiyor bazı durumlarda, bu da yine sunucuyu etkileyecektir ve sana masraf çıkartacaktır. Zaten masraflı olan flash oyun sektöründe ek yük bindirir sana.
Öneri;
Wordpress ile oyun teması yapana kadar aynı sürede kendiniz bir script yazın daha başarılı olursunuz. (Wordpress'in + yönü tek olarak pingleme sistemidir otu boku pingler. Kendi sisteminize de yapın bir pingleme sistemi alın size wordpress)
Sorun cpu değilki bazı arkadaşlar yazmış blog olduğundan dolayı google oyun sitesi gibi bakmaz diyolar eski mesajları oku hocam.
Gerilime, Ego'ya gerek yok bence
Başlık çok net ve basit:
Flash oyun sitesi için wp dedikoduları?
Cevap: Henüz otorite olmuş ve WP kullanan bir oyun sitesi örnegi yok.
Varsa örnek bende görmek isterim. bir tane oyun sitem'de WP var ama ne otorite, nede aman aman hiti var.
Olurda aşırı (10-15k üstü) hit alırsa bir sunucu alırım olur biter, daha çok hit alırsa (50k üstü) DB için bir sunucu alırım olur biter, olmadı SWFleri bir sunucuya taşırım, veya imajları.
Ama bunlara gerek duymadan bir script ile yapabilme imkanım varsa niye WP kasayım diye insanın aklına gelmiyor değil.
Sonuçta 20-30k hit ile sanırım 2 sunucu parasını ödeyebilecek kadar kazanabilirim.
Aynen katılıyorum bana kazandırdıktan sonra sıkıntı yok, diğer arkadaşlar nelp ve wpden olmaz diyenler şunu gördüm ben bu piyasada hangi foruma gidersen git hemen oyun sitesi açacağım oyun scripti ne önerirsiniz diyolar. Hal böyle olunca marka bir oyun sitesi görmek haliyle zor hüseyin hocam senin scripti kullanıp 1e cıkanda gördüm düşende scripte lafım yok seninki değil başkasınınkide olsa farketmez para harcamaya bakıyor herşey. Ayrıca wpden oyun olmaz diye kesinde konuşmamak lazım bunu neden söylüyorum biton tasarım bölümünde tasarımcılar oyun scriptlerini geliştirdiler hele dün bir arkadaşın yaptığı temaya baktım hızına sizde inanamazsınız pagespeed 90 çekiyor oyunlar aktif kullanıcısı az temacılar wpye ağırlık veriyor şimdi özel scriptler ilerleyen senelerde ne olacak kalacakmı? ilgi alaka neye yönlüyse googlede bunun kanıtını veriyor yeni sürüm var uyarısı bile veriyor anlatabildiysem ne mutlu.