kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ciddi hit sahibi olan kişilerin sanmıyorum CPU sorunu olsun, Başarı tesadüffen veya şansa gelebilecek bir olgu değil. Hele ki başarının devamlılığını sağlamak kesinlikle şans veya tesadüff ile olucak brişey değildir.

Bu başarıları sağlamış kişiler WP'nin CPU optimizasyonusu veya bu benzer sorunları aşabilecek ekibi veya coderleri bence kesinlikle vardır.

Yerli veya yabancı otorite olmuş ve WP kullanan bir tane oyun sitesei gösterebilirmisiniz? Ben görmedim, pekde araştırmadım en azından oyun sektöründe, bilen birisi varsa paylaşabilirse bende bakmak isterim.

30kları görmüş r10.netde satışta olan bir site vardı ama alıcı olmadığım için sormamıştım ozaman ilgili kişiye.
Şöyle diyeyim benim saydığım kriterlerde bir wp oyun sitesi yok en azından ben görmedim. Wp ile yapılabilecek şeyler bellidir.

# Her yönden sağlam optimize edilmiş özgün bir tema. (site içi seo - içerik - kullanıcı memnuniyeti )
# Wordpress olduğunun anlaşılmaması için kodların düzenlenmesi (eklentisi bile var)

Bu şartlar yerine getirildiğinde zaten google amca sitenin wp olduğunu anlayamaz.

Wordpress bir iskelet , iskeleti işlemek kullanana kalmış. Bunun aksini idda etmekte ancak cahilliktir.