Arkadaşlar ben çıkarım ilk sıradakinden çok daha fazla kazanırım diyen arkadaşlar, lütfen örneklerle geliniz. Kimin nasıl bir adsense mantalitesi ile iş yaptığını bilemezsiniz. Ona bakarsanız bende koca sitede küçük bir reklamla sizin kazandığınızın 10 katını kazanabiliyorum. Şimdi ne olacak ?

Konu wp ile oyun sitesi açılırmı değil. Wp ile sağlam ve kaliteli oyun sitesi açılır mı. Yarın öbür gün düşecek yada yanlızca tekil ana kelimede çıkabilecek siteler burada konu değil. Yüzlerce backlink ile herşeyi heryere çıkarırsınız. Sorun onu orada nasıl tutabileceğiniz ve alt alanlarınıza ne kadar yayıp marka yapabileceğinizdir.

Yani sizi görende yıllardır bu piyasada bu şekilde olupda duran site var diye görür. Ben basit birkaç örnek verdim ama dilerseniz yapamadığınızı yapıp onlarca wp ve onarcade sitelerin düşmelerine örnek ve bunlara nedenleri sayabilirim.

Konuyu okuyanlara yanlış izlenim kazandırma hakkımız yok. Örnek varsa haklısınız. Lakin örneğiniz yoksa bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok. Wp ile oyun sitesi açılır ama. Sağlıklı ve sağlam bir oyun sitesi açılmaz. Bunun onlarca nedeni sayılır. Bir çoğunuda saydık lakin ben wp ile 1.sırada durmam. 10 sırada dururum senden de çok kazanırım mantığı biteli yıllar oldu. Artık kelime dengesi ve reklam analiz performansını hesaplamak size özel bir durum değil. Her tasarım ve yapıda kullanılabilir ve/veya yapılabilir durumda.