para kazanmak için açtığım sitelerin tamamı oyun. yıllardır bu piyasadayım. neredeyse kafada durmadığım kelime kalmadı. ben etrafınızda varsa böyle site verin inceleyelim diyorum.

ben 1-2 küçük örnek biliyorum lakin, onlarında sağladığı backlink kaynağını sağlam bir alt yapılı özel bir işe bağlasaydı bugun yerleri çok farklı olurdu.
wp ile neden başarı yakalanmaz ?
1. wp bir blog scriptidir. google tarafında algılanması o yönlüdür. rss 'den tutun, sitemapına ve içeriğin indexlenme biçimine kadar blog tabanlı indexlenir. (%80 nedeni.)
2. wp sürekli kasar. az bir hit ile cpu yersiniz siteyi 1 gün kapalı tutarsınız düşersiniz.
3. wp bir blog scriptidir. belli yere kadar oyun alanı izlenimi verirsiniz. her kısma müdahaleyi yapan kişiyi daha görmedim.
misalen onarcade. şuan onarcade kullanıpta ayakta kalan ender siteler var. onarcade ile açılıp tutan site de görmüyorum uzun zamandır. bunun nedeni çok fazla spam tarafında kullanılıyor olması olabilir. buda sisteme bakış açısının bozulduğunu gösterir Google'ın.
sonuç olarak bu kanıya beni vardıran somut örnekler. yazdığım scriptler değil. ayrıca satıyorsunuz dediğiniz scripti çok uzun zamandır ben satmıyorum. bir diğer söyleyiş ile beklentim olmayan alanda safsata çıkaracak kadarda acemi değilim (:
Hüseyin birazda taa geçenlerden söylediğin için bana wp ile bu konuları o yüzden kafam karışmıştı fakat şimdi dediklerine bende bir iki örnek vermek isterim.
1. Doğrudur blog tarzı mantıgı vardır, peki oyun scriptlerindeki rss farklımıdır? wpde tek farkı rss'ye ping atmasımıdır? bunu dilersen sende yaptırabilirsin bu kıstas olamazki. Bence negatif değil pozitif olarak değer katar diye düşünüyorum sende seo ile ilgileniyorsun.
2. Çevrende yada bu zamana kadar wp site görememekte haklısın oyun oyunlar gibi kelimelere bakarak wp site göremeyebilirsin bende görmedim ama bizim milletimiz ya hemen script alıyor yada nerde kasan cpu düşmanı olan wp oyun temasını bulup hit yapamayıp yada doğru strateji üretemeyip kapatıyor. Bu gün hangi alt yapıya göre link alınır? link alt yapıya göremi alınır yoksa domaine göremi alınır.
3.Wp ile bir çok site yapılmakta sende biliyosun adamlar wpyi öyle bir hale getirmişlerki sözlük itiraf forum bir çok alanda farklı temalar var ve istediklerinide yapıyorlar.
4.Son olarak sitede kalma süresi google analytics koydugunda bu site wp ücretsiz blog gözüylemi bakacak yoksa sitede memnun olanları gördükcemi değer biçecek? bir seocu arkadaşımda halen böyle demekte hatta bana dediği tavsiyesine saygım olan sen gibi birisi oda wp ile başlarsan -10 geriden başlarsın bile diyebildi.

Düşünceleri vardır fakat bunu derkende denemişmidir bilinmez amaç estetik görünüm kolay kullanım ise bunu tema ile yapmak mümkündür diye düşünüyorum. Google bile böyle düşünerek karar kılacağına inanmıyorum kendi düşüncem budur ziyaretci sadakatine bakar hangi scripti kullanırsan kullan ben bunu gördüm hep.
Ücretli o kadar script yazdırdım kodlaması teması özgün üstünde uğraşmadıktan sonra inan bir işe yaramıyor eğer sen wp ile denediysen farklı görüşlerinde varsa dediklerimi çürütecek saygıyla dinlerim.
kolay gelsin.