Neden wp ile başarı yakalanmaz? Mantıklı bir cevabınız var mı? Kusura bakmayın ancak kendi flash oyun script'iniz var diye böyle davranıyorsunuz.. Benim düşüncem bu varsa yanlışım düzeltin. Kesinlikle tartışma karalama amaçlı yazmıyorum
para kazanmak için açtığım sitelerin tamamı oyun. yıllardır bu piyasadayım. neredeyse kafada durmadığım kelime kalmadı. ben etrafınızda varsa böyle site verin inceleyelim diyorum.

ben 1-2 küçük örnek biliyorum lakin, onlarında sağladığı backlink kaynağını sağlam bir alt yapılı özel bir işe bağlasaydı bugun yerleri çok farklı olurdu.
wp ile neden başarı yakalanmaz ?
1. wp bir blog scriptidir. google tarafında algılanması o yönlüdür. rss 'den tutun, sitemapına ve içeriğin indexlenme biçimine kadar blog tabanlı indexlenir. (%80 nedeni.)
2. wp sürekli kasar. az bir hit ile cpu yersiniz siteyi 1 gün kapalı tutarsınız düşersiniz.
3. wp bir blog scriptidir. belli yere kadar oyun alanı izlenimi verirsiniz. her kısma müdahaleyi yapan kişiyi daha görmedim.
misalen onarcade. şuan onarcade kullanıpta ayakta kalan ender siteler var. onarcade ile açılıp tutan site de görmüyorum uzun zamandır. bunun nedeni çok fazla spam tarafında kullanılıyor olması olabilir. buda sisteme bakış açısının bozulduğunu gösterir Google'ın.
sonuç olarak bu kanıya beni vardıran somut örnekler. yazdığım scriptler değil. ayrıca satıyorsunuz dediğiniz scripti çok uzun zamandır ben satmıyorum. bir diğer söyleyiş ile beklentim olmayan alanda safsata çıkaracak kadarda acemi değilim (: