GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ön protokol imzalanmış son durumları bilmiyordum en son teklifi duymuştum şuan yönetim kurulu vs değişmiş. Satış olsada ona göre bizde ne alacağımızı bilsek. Kıbrısta değişik bir anlaşma var 10 15 ev 1 üyeliği kullanabiliyor herkesin evinde decoder verip
peki kaynağın sadece gazete haberlerimi yoksa firma içerisinde bölge temsicileri ile iletişim kurdunmu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:30:12 -->-> Daha önceki mesaj 21:28:36 --

ProwL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi kaç sene önceki kutumda lig tv direk açıyordu gecen sene tekrar abone oldum. Yeni kutuda her lig tv ye girişimde dijital kartınız doğrulanıyor lütfen bekleyiniz uyarisi alıyorum ve en az 1 dk sürüyo bu. Sorun nedir?
hocam eski sistemde kartı başka kutuya taktığında çalışırdı ancak kırılması kolay olduğu için bu sistem irdeto ile değiştirildi ve kart kutu birbirine bağlandılar bu nedenle ligtv yi açtığında yeni şifreleri havadan almaktadır bu sorun tüm cihazlarda olur önerim maç izlemeden en az 15 dakika öncesinden 77 ye cihazı almanız ve kullanmadığınız zamanlar stanby konumunda tutmanız cihazı