Arkadaşlar merhaba ev ile alakalı bazı sorunlarım var ondan dolayı aklıma bir fikir geldi ama uygulamaya geçmeden sizlerinde fikrini öğrenmek istiyorum. Tek başıma bir ev tuttuğumda kira, elektrik, su, doğalgaz gibi temel konuların getireceği maddiyatı az çok kestirebilirsiniz. Bende bunun için şöyle birşey düşündüm ama böyle birşeyin olma ihtimali nedir bilmiyorum.

Öncelikle İstanbul avrupa yakasında olan ve Beşiktaş, Sarıyer, Mecidiyeköy gibi yerlerden düşünüyorum. Pansiyon veya otel tarzı biryerlerle anlaşsam eve vereceğim kira kadarla kalabilir miyim? 1-2 yıl böyle yaşamayı düşünüyorum. Gündüz zaten işlerle uğraşmak zorunda kalıyorum. Bunu düşünmemdeki mantık hem eşya vs. derdinden kurtulmak hemde fatura olaylarını koşuşturmakla uğraşmamak. Ayrıca düzenli periyodik olarak biliyorsunuz temizlik vs. oluyor otellerde bu konuda da daha pratikleşmiş olacak benim için.

Sizce böyle birşeyin gerçekleşme durumu var mı? Uzun süre kalacağım için indirim yaparlar mı? Ve 3x 4x 5x otellerin maliyeti ne kadar olur?