Bu şahsiyetin peşini bırakacakmıyız ?
R10 yönetimi her para verenden reklam mı alıyor . Hele ki Webmaster formu burası en hassas konudur belkide şu hosting muhabbeti. Bunu bile bile parasını veren herkesten reklam mı alıyor ??
Ben bu şahısla en son konuştuğumda müşterileri devretme muhabbeti açtı . Kaç Müşterin var dedim 53 CEVABINI VERDİ.
Şimdi oturup hesap yapalım 53*40 dediğimizde çıkan sonuç 2.120 TL
Bu adam 2.120 tl para kazandı ve 1 ay 80 tl'sini ödedi master resellere . Daha sonra firarda.
Ben burada hem r10 yönetiminde suç buluyorum
Hem Uzmanbilisim'de suç buluyorum
Hemde Kendimizde Suç Buluyorum
R10'da neden suç buluyorum ?
- R10 Bir webmaster platformuysa reklam alırken dikkat etmesi gerekir. Neyi ne olduğu belli olmayan firmacıklardan reklam almaması gerekir. En basiti başka bir webmaster forum sitesi ismini kullanmıyorum reklam şartlarında herkesten reklam almıyor . Hosting firmasıysan vergi levhanı sabit numaranı adresini adresinin belli olarak gözüktüğü elektrik faturasını [tescil etmek adına] bu gibi belgeleri istiyor. Bunu R10 Neden Yapmadı ??
UzmanBilişim'de neden suç buluyorum ?
- Öncelikle çok güzel bir kampanya yapmışsınız bunun için sizi tebrik ediyorum. Ancak görüldüğü üzerede böyle bazı şahsiyetler yıllık 40 tl diyerek 1 ay'da tüm parayı toplayıp kaçıyor. Sizin gibi bir firma böyle bir olayı incelemesi gerekmezmiydi. Bu adam hakkında anladığım kadarıyla bayozanmı öyle birşey tam hatırlayamadım yine şikayet konusu vardı . Oradaki hesap numarasıyla size gönderdiği 80'ti'nin olduğu hesap numarası eşleşmiyor mu.
Bizlerde Neden Suç Buluyorum ?
- Ben ilk başta kişisel olarak konuşmak istiyorum. Bu benim 3.defa dolandırılmam , 3'türde yoğurdu artık üfleyerek yemek istemiştim. Bu firma gibi görünen Firmacığa inanmamın sebebi r10'un reklam şartlarını öbür webmaster siteleri gibi görmemdi. R10 bu reklamı almışsa vardır bir bildiği kampanyada güzel deyip almıştım. Genel olarak konuşursak eğer , Hemen hemen hepimiz bazı şeylerin ne değerde olduğunu biliyoruz. Ancak yukarda da bir arkadaşımın ilettiği gibi bazı arkadaşların bütçesi yok bazıları ise sadece birkaç makale gireyim diye o kadar çok para vermek istemiyor.
Umarım Kimseyi Kırmamışımdır. Kırdığım olduysa da affola.
Reklam alan tarafın ne gibi bir suçu olabilirki?
Her reklam alacağı yer hakkında gbt taraması yapması beklenemez.
Sahte bal satan, at eti kullanan, suları mikroplu olan büyük büyük firmaların reklamlarıda televizyonlarda dönüyor. Burada kesinlikle sorumlu taraf müşteridir, hizmet alacağı yeri yeterince araştırmamak büyük bir zaafiyettir.
Mesela bu şahıs için konuşursak, adam resellerdan host hizmeti sağlıyormuş, bu durum araştırılarak ortaya çıkarılabilirdi, bir kişi r10 a reklam verip platin alıyorsa ama host hizmetini resellerdan sağlıyorsa bu işte bir iş var diye düşünüp hizmet almazdım, burada olay müşteride bitiyor.