30-40 TL Ye LİMİTSİZ SENELİK RESELLER SATANLARA Halen Güveniyor musunuz? Çok Merak içerisindeyim
İnşallah artık Sizin Reseller Paketleri Neden Pahalı ? Sorusu son bulur..
Saygılarımla
En çok kızdığım şey nedir biliyormusunuz ? sizin yazdığınız yorum! herkezin bir bütçesi var heleki bu sektörde .. zevk için yapanlar var bu işi sitelerim olsun 2 makele yazım kendimi geliştirim gerek varmı sizce 300 200 liralık hosting'e + işini çok iyi yapıpda uygun olan firmalar malumm isim vermeye gerek yok .Ayrıca yarın öbürgün sizinde bir kampanya ile karşımıza çıkyacağınız ne malum 40 tl reseller gibi güvenmiycemiz mi?.. Kişiler başlangıç olarak bu tarz firmaları seçior ve kullanıor veya maddi durum sebebi ile. yoksa herkez ya tutarsa dior ve r10 adaletini güveniyor..
Yakın zamanda bende
www.uzaynet.com dan reseller aldım o an o bütçem vardı ve aslında birde fırsat vermek istedim denemek istedim he şunu biliormuydum yarın öbür gün kapancak die tahmin ettim ama 1 hafta kadar olacağını tahmin edemedim
yani demek istediğim şu 40 50 liraya hizmet veripde gerçekten işini hakkıyla dürüstlüğü ile yapan kişiler var yok değillll!!
saygılarımla..