Hmm. İnternette çok kıyaslama okudum fakat çoğu fanboy olarak yorum yapmış.
Fiesta daha donanımlı görünüyor. Polo'yo nispeten 2 kat daha fazla özelliği var. Yokuşlarda zorlandığı vs söyleniyor. Yakıt olarakta olumlu yorumlar var.
2013 model full paket incelemelerini izledim güzel ve sessiz görünüyor, gerçi o pakete bütçem yetmeyecek ama güzel görünüyor.
Polo ise hızlanma, motor olarak daha güçlü görünüyor. Fakat içi boş. Radyosunda usb bile yok. Donanım olarak biraz ilkel kalıyor.
Fakat vergilendirme, bakım olarak avantajlı ve yakıt olarak sınıfında çok başarılıymış. Segmentinde dizel olarak en az yakan araba diyorlar.
Eksik yanı donanımı olmaması ve motorunun traktör gibi ses çıkarmasıymış.
Ben çok anlamam arabalardan ama gönlüm polo'dan yana. Çünkü Wolksvagen ürünü daha havalı geliyor. Fiesta'ya sıradan bir araba bakarken, Polo sanki daha kaliteli ve lüx araç gibi geliyor dışarıdan. Bu kadar para ödeyipte biraz lüx markaya binmek istemiyor değilim
Ek olarak birşey soracağım. Şuan bu araçların 0'ları 40 milyardan falan başlıyor fakat geçtiğimiz sezonda 35'e falan satın almışlar. Şuan sanırım yaz sezonu olduğu için piyasa zamlandı.
Acaba seneye yani 2014 modeller ne zaman çıkacaksa, o sırada 2014 araçlar tahmini ne kadardan piyasa sürülür ? Veya o sıra bayiden 2013 modelleri 35-36 milyar gibi ücretlere satın alabilirmiyim ? Şuan her iki baktığım araçta 40'dan başlıyor dizelleri.
Abimde 2009 ford fiesta titanium var lpg tüketimi güncel kurlardan 25-30 krş civarı yakıyor ve bariz bi gerçek var sol şerit arabası değil. Kısa bi süre polo da kullandım kezaa aynı şekilde diyebilirim. 120 görünce vaybe hızlanabiliyormuş demeye başladım artık.
Citroen kullanmadığım için bişey diyemiycem ama citroenlerin bildiğim en büyük özelliği virajlarda süspansiyonlarının kaliteli olduğu (Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.)
Bende honda kullanıcısıyım vtec 2 var, sonuna kadar memnun olduğum bi araç. Bundan sonraki aracımda sizin hoşunuza giden FD6 kasa diye geçen üst kasa olucak. Her aracın artı eksileri olduğu gibi bu araçta en bariz dezavantaj yol sesini alman araçlarına göre daha fazla içeri alıyor. Uzun süre binilecekse iyi bi izolasyon ve güzel lastikle sorun çözülebiliyor. Yakıt tüketimi malum tamamen kullanıcıya kalmış bi değer ama ortalamasını vericek olursam şehir içi benzin 100 km / 8-9 LT civarı.
Artıları 125 HP motor, neredeyse bütün firmalar ve kullanıcılar tarafından benimsenmiş sorunsuz şanzuman sistemi o fiyata alınabilecek araçlar arasında en rahat sol şeriti kapatan bi araç. Konforlu sürüş keyfi Ve Ufak dokunuşlarla göz alıcı hale gelebilen modifiyeye yatkın kasası. Katıldığım bi çok düğün vs. konvoyunda en çok gözleri üzerinde olan araç oluyorum.
Yazım honda fanatikliği gibi görünebilir ki zaten öyleyim ama bazı gerçekler...
Foruma çok bakamıyorum aralarda baktığımda buluşmalara katıldığınızı görüyorum bi gün denk gelirsek benim araçla bi test sürüşüne çıkarız.