AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ilk bakışda hüsran gibi görülen bu karar aslında türk futbolu için bir devrimdir.

Ben açıkçası 6+2+2 nin devam etmesini yada AB statüsüne izin verilip standartlar sınırlamalar konulmasını hiç istemiyordum.Bu karar sayesinde bu yönde çalışmadan kurtulduk.

Şimdi ne olacak ?

GS jet hızıyla önce TFF ye basvurulacak reddedilecek.
Ardından Tahkime gidilecek , yine reddedilecek.
Bunlar prosedür amaç AİHM e basvurabilmek.

GS TFF ve tahkimden Red kararı alır almaz jet hızıyla drogba ve diğer topçularına AİHM de dava açtıracak.
Ve % 100 bu davalar kazanılacak.
Sonuç olarakda AB pasaportu taşıyan her futbolcu sınırlama olmadan türk statüsünde oynayabilecek.
Bu bir insan hakları davası olduğu için kazanılmış hak olduğu için geri döünüşü olamicak.
Sınırlama konamayacak sonradan.

Şimdi diceksiniz AİHM in kabul edeceği ne malum ?
AİHM kabul edecek çünkü bir çok örnek teşkil eden dava mevcut.
Türk Devletinin AB ile yapmıs oldugu antlaşmalar sonucu Nihat Kahveci emsal teşkil eden davayıda göstererek ispanyada bu kararı aldırdı.

Biz AB ye üye olmayabiliriz . Ama nasıl Türk Futbolcusu AB statüsünde oynuyorsa "KARŞILIKLIK" ilkesine dayanarak AB pasaportlu futbolcularda türkiyede oynayabilecek.

Şimdi onlar düşünsün..........

Çok çok bu sene 6 kişi ile oynarız ama seneye bizi kimse durduramaz.
O kadar kulüplerin hukukcuları bunları yıllardır düşünemiyor sen iki dakikada bitirdin olayı hey gidi görün r10dan neler çıkıyor. Futbol yorumculuğunu bitirip avukat olarak konuşmaya başladık tv programları görmese bari bu durumu