Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kim 8-9 milyar alıyor var mı öle birileri benim bildiğim seneler sonunda kendini geliştirdikçe 5.000 felan oluyor oda yıllar sonra bazı şirketlerde.Programcıların aldıkları ücret felan geniş konular vardı bazı sitelerde. Programcılık uzun süreli yapılacak bir iş değil bugun emeklilik yaşı ortada kaç yaşına kadar programcılık yapılabilir sıkılmadan veriAyrica mli.Verimli olmadıgınızda sizi kapının önüne koyucak bir özel sektor.

Burslu okursa diğer öğrencilere ezilir.Sınıfta kalırsa bursu iptal olur.Herşeye kafadan atlamamak gerek.
Kafadan atlamamak? Su an 3. Sinifa gectim Gelecek seneden itibaren cift anadal ile endustriye de basliyorum. % 50 bursluydum. % 100 e gectim ortalamamdan dolayi. ezilme olayi deniliyor da oyle bir ortam yok. Tamamen onyargilarinla yaklasiyorsun.istanbulda ki tum universiteleride biliyorum ozelleri. D***s, a***n gibi amaci para olmus kurumlarda normal fakat amaci egitim olan ozel egitim kurimlarinda bunu goremezsiniz. sen gidip totoyu buyutmek istiyorsan devlet dogru olur. Bugun yeni mezun staj ayagina girdigi sirkette calisip 7500 tl aliyor. Kendine bakiyor ki bu is hep programci kalinmaz fakat egitim alaninda engel var mi? Yok. Yukselme anlaminda yonetime de rahatca girebilir aklini kullanan.