digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu 30 dakika meselesi önemli bir konu. Size bedava pizza vermemek için o motorlu kuryeler nasıl hız yapmak zorunda kalıyorlar biliyor musunuz?
Bu 30 dakikada teslimat yoksa bedava meselesine bir son verilmesi lazım. bu kuryeler kendi hayatlarını ve tüm trafiği tehlikeye atıyorlar.
Ayrıca 30 dakikadan fazla gecikti diye parasın vermeden bir şeyi yemek ne kadar etik.
Sipariş eksik gelir, soğuk gelir, bozuk gelir anlarım. Ama 30 dakika yerine 35 dakikada geldi diye para vermemeyi ben şahsen yanlış buluyorum.
Ayrıca firma müşteriden tepki almamak için öyle şeyler söyleyecek tabi. Siparişler gecikince geciktiren adamlara yol verirler daha hızlı motor kullanan trafiği daha çok tehlikeye atan bir kurye bulurlar.
Yav hemen tartışmaya çekiyorsunuz konuyu arkadaş burada bu kuralı savunmamış.Sadece böyle bir durum var sizce salak yerine mi konuldum gibisinden bize soru sormuş.