Dostum şöyle bir şey var biz alperi aldığımızda eufa ile bir sorun yoktu biz bu olayı başından beri savunuyoruz uefa kararından sonra çıkan bir şey değil. Zamanında biz çeyrek finale çıktığımızda sınırın kalkmasını istemiştik ve bahane olarak bütün kulüpler yetenekli türk futbolcusu çıkmaz demişlerdi şimdi ne değiştide hepsi sınırın kalkmasını istiyor her kulüpte 3 4 tane yıldız türk oyuncu varda bizim mi haberimiz yok o zamanlar türk milli takımını düşünenler şuan en kötü haldeyken neden düşünmüyorlar ? 3 yabancı aldık hatta şuan belirlediğimiz fiyata gelse cardozo transferide bitecek 4 olcak ama bu sıkıntı senin benim kadar yöneticilerde biliyor ve gönderilecek adamlar var ki alınıyor bu oyuncular dersen alıcımı var bizim ne zaman görülmüş futbolcu sattığımız anca fest ediyoruz bu oyuncularada alıcı bulamazsak aynı şey olacak fest edeceğiz. Ne kadar zararda etsek sınırın bu şekilde kalmasını istiyoruz.
evet haklısın onu atlamışım. alper + 3 futbolcu bu olaylardan sonra alındı. evet orada haklısın. ama fenerde de bu olaydan sonra 10 futbolcu oldu. 2+2 niye devam etmedi onu anlamadım bu konuda. tamam fener avrupaya gitmiyo ama en azından tribünde niye oturtucak adamları ? çok büyük zarar girdi. gs en azından şampiyonlar liginden kurtarır belki ama fener daha çok zararı girdi hem oynatmıcak hem oturtucak.