Quismo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam senin olan bitenlerden haberin yok sanırım öyle algılıyayım.
bir araştır bakalım kulupler birliği ne düşünüyordu. tff ne kadar verdi.
Asıl senin olan bitenden haberin yok dostum klüpler birliği ne zaman istemiş böyle bir şeyi bak bakalım ? Bu karar çıktığında neden dememiş biz bunu istemiyoruz diye ? Sezon bitmiş millet transfer yapıyor hop birden gs istedi diye sınırsız olsun yok öyle şey. Madem planlama yapmıyorsun çekeceksin böyle cezanı. Plan yapmış transfer yapmışız sonra gelip biz bunu istemiyoruz diyorsun.

Klüpler birliği 18 takımdan oluşur ve klüpler birliği sadece isteğini belirtir. 18 takım değişsin deseydi eğer tff değiştirebilirdi ancak 1 takım değişmesin derse bu kural devam eder ha değişirse ne olur değişmesini istemeyen takım tahkime gider ben planlamamı yaptım böyle bir şey istemiyorum dediğinde eskiye dönülür bunu basın açıklamasında da söyledi tüpçü. 3 4 yıl önce yabancı sınırı belirlenmişti ancak ertesi yıl klüpler birliği 18 takım değişmesini istediğinde değişmişti. Bilginiz yok gelmişsiniz birde haberin yok diyorsun arkadaşa

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:12:27 -->-> Daha önceki mesaj 18:10:13 --

LcN_x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tüm takımlardan kastım kulüpler birliği değil, Fenerbahçe bireysel olarak ben kabul etmiyorum, bana başta öyle söylemedin diyor. Olay bu. Daha da bir şey yazmıyorum çünkü tartışması bile saçma bir konu.

Tatrışılacak konu 6+0+4'ü zamanında kulüplerin nasıl kabul ettiği.
Aynen tartışılması gereken konu bu.