arkadaşlar yönetim devreye girmez ise konuyla pek ilgilenmiyorlar yani botla ilgili bi sorun oldugunda arkadaşdan yardım isteyenler cevap alamadıgı zaman yönetime şikayette bulunuyor.yönetimde satıcıyı konuya çagırıyor yukarıdada görüldügü gibi.eger konuya gelmezlerse,ilgilenmezlerse r10dan banlanabilirler insanları magdur ettikleri için ki gayet mantıklı.yönetimle yaşanan sorun kısmı budur yani.ayrıca r10dan satış kaldırılması kesin ise,şimdiden yeni biyer bakalım çünkü kimse kusura bakmasın ama gördügüm kadarıyla bu şekilde çözülüyor sorunlar ancak.
yani bu nasıl bir anlayıştır anlayamadım tamam sistem güzel işliyor (yt to YT ) ama eğer bir hizmet satıyorsanda teknik desteğini yada çalışır halde hizmet vermek zorundasın ayrıca burada bi konuyu anlayamadım gerçekten diğer arkadaş bu kişinin bu satış ile alakası olmadığını yüz kez belirtmişti ama arkadaş yazdığı mesajda
aynen böyle bir cümle kullandı
botun r10 dan satışını durdurmayı düşünüyorum.
eğer ben bir hesapı başka birisiyle ortak kullanıyorsam gelipte o arkadaşın işlerine burnumu sokmam yada satışı durdurmayı düşünüyorum demem bu cümleyi kullanmışşa arkadaş botun gerçek sahibi ve diğer arkadaşıda sadece mesajlara cevap versin diye tutmuş diye anlarım

sanırsam bu konuyu böyle anlayan tek kişi ben değilim