Amazing İncredible System. Amerikaların en çok sevdiği cümlelerden bir tanesiyle başlamak istedim İşin şaka tarafı bir yana R10 sitesine uzun zamandır bakmıyordum. Bugün baktım ve bu konu çok ilgimi çekti ve kendimi alamıyorum. Sanırım 3 saat oldu. Tek tek yorumları ve sistemin işleyişine usul usul izledim. Aynen film seyreder gibi.

Ben yurt dışında bu tarz spinner programları yapan çok fazla kişi gördüm. Ancak Türkçe Dünya'daki en zor ve karmaşık dil yapısından dolayı anlamlı spinner pek üretilemeyeceğini yapılan botların kısa zaman içinde Google tarafından anlaşılacağını ve emeklerin boşa gideceğini düşünüyordum. Bundan dolayı bu tarz botlara hiç yanaşmadım.

Ancak sizin sistemde eğer sağlam bir altyapı kurulursa, gerçekten de devrim gibi bir sistem çıkacağını düşünüyorum.

Yanlışsam düzeltin lütfen. Bir makale yazılacağı zaman %60 özgün olduğunda google kopya içerik olarak algılamayıp indexliyordu.

Yani eğer bu program %60 özgün hale getirip spinliyorsa sitelere özgün makale ekleme konusundaki sıkıntılar çözülmüş olacak.

Bu sistemin çıkmasını herkes gibi merakla bekliyorum. Bu sistemin nasıl kurulacağını nasıl hızlı bir şekilde anlam bütünlüğü ve dil yapısını bozmadan spinleme yapılacağını videolu adım adım anlatan videolarla anlatırsanız çok daha verimli olacağını düşünüyorum.

Beni eklemeyi unutmayın sakın! Bunun dışında programın komple tüm sitelerde kullanılabilecek bir altyapıda ne kadara satmayı düşünüyorsunuz?

Son olarak bu sistem ne zaman çıkacak?