NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, arkadaşlar puanım düşük olduğu için kıbrısta okumayı düşünüyorum istediğim bölüm yazılım mühendisliği fakat lefke avrupa nın nasıl bir okul olduğunu ve bulunduğu bölgede yaşamın nasıl olduğu hakkında bilgim yok , bilgisi olan bu konu hakkında bana bilgi verebilir mi ?
Kıbrısta kesinlikle okuma verdigin paraya yazık gelecegi garanti olan bir bölüm olursa düsünülebilir(öğretmenlık, hukuk gibi). Kıbrısta verilen eğitimi, kendim tek basima verebilirim içi boş bir diploma sahibi olacaksınız. Bana sorarsanız bekleyin 1 sene daha sınava hazırlanın. Yazılım muhendisligine gideceksen hiç gerek yok fantaziye istanbulda bir IT kurumuna yazıl sana 7-8 ayda kıbrısta okuyacagin eğitimden kaliteli hizmet sunacakklarına garanti veririm IT kurumu düşünürsen isimlerini özelden atabilirim.

Kaldı ki Lefke bir köy, köyün icinde 2-3 bina...senin parana bakan , sana 2ci sınıf insan gibi davranan sevmiyen kıbrıslılar. Türkiyede ki kolejleri düşün kıbrısta üniversite demişler...kolej tipi uni lefke avrupa ...isminde avrupa gecmesinede aldanma