Öncelikle herkese merhabalar.

Arkadaşlar uygun fiyata Origin ve Uplay hesap satışı yapıyorum. Bu hesapları benden aldığınız sürece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde single player-multiplayer oynayabileceksiniz.. Hesaplar kesinlikle sizin üstünüze olacak ve kesinlikle sadece siz kullanacaksınız.

Sistem nasıl işliyor diye sorarsanız aslında çok basit bir çözümü var, şöyle ki Meksika'da bu oyunların fiyatları çok çok düşük. Origin'e veya Uplay'e Meksika ipsi ile bağlanıp oun alırsanız Türkiye fiyatına göre %50'lik bir indirim oluşuyor.. Bunu araştırabilirsiniz sözlüklerde vs bu kesinlikle doğrudur.. Bir de bunun üzerine indirimlerde aldığını takdirde oyun %80-%85 daha ucuza geliyor.. Tabii bunu yapabilmek için biraz pc bilgisine,kartlara vs ihtiyacınız var.. Ben ise kendime sadece 5-10 lira kâr koyarak (genelde 5) hesapları satıyorum.. Hatta 5 lira olan hesaplara kar bile koymuyorum.. Hesaplar aşağıdadır, indirim yoktur zaten fiyatlar yeterince makul.

Bu işi burada yeni yapmaya başladım, ama farklı sitelerde daha önce yaptığım için elimde neredeyse bütün oyunlar vardır..

Mobil ödeme-ptt ve paypal kabul ediyorum ödeme olarak. Detaylar için pm atabilirsiniz..

-- Eğer 2 oyun alırsanız güzel bir 3. oyun benden hediye!

-- İlk 10 lira veya daha fazla tl değerinde alışveriş yapan üyeye 10 liralık istediğin bir oyun benden hediye! Bunun yanında daha pahalı olan bir hesap için 10 lira indirim deyapabilirim..

Tek hesapta 1'den çok oyun olursa kesinlikle indirim ve hediyeler olacaktır..

Tekil Hesaplar:

Battlefield 3 : 20 TL  --  Batttlefield Bad Company 2 Hediyeli!
Crysis 3 : 25 TL  -- Battlefield Bad Company 2 Hediyeli!
Far Cry 2 : 20 TL  -- Assassin's Creed 2 Hediyeli!
Assassin's Creed 3 : 15 TL  -- Assassin's Creed Revelations Hediyeli!
FİFA 13 : 20 TL  -- Fifa 10 Hediyeli!
Need For Speed The Run : 10 TL  --  Mass Effect 2 Hediyeli!
Need For Speed Most Wanted : 15 TL  --  Mass Effect 3 Hediyeli!
Simcity 5 : 20 TL  -  The Sims 3 ve 11 Paketi Hediyeli!
Bunların yanında Mass Effect-Assassin's Creed-FİFA-NFS-Battlefield-Crysis serileri elimde mevcuttur.. Ve istediğiniz olup da listede olmayan oyun varsa pm atmanız yeterlidir..

Fotoğraflar da görüp de listede olmayan hesapların çoğu 5 tl'dir. İstediğiniz oyun için pm atabilirsiniz..