Peki Fizyoterapist adinda bir meslek Dalımız var , hastaliginiz adina bu sağlık çalışanlarına hic müracaat ettiniz mi ? Mesela bendeniz 2010 Dokuz Eylül mezunu Fizyoterapist im. Bulunduğunuz bölgede fizik tedavi dal merkezleri başta olmak üzere devlet hastanelerinde de fizyoterapist ler calismaktadirlar. Dilerseniz skype : cihanyasarduden ekleyin uzaktan da olsa elden bişiler gelirse yardimci olayım.
Eklemekte fayda var diye düşünüyorum; özel hastaya 100 TL civarinda ücretlere tedaviye gidiyorum
Gittim tabiki hocam. Türkiye içinde bu bel ağrısı için başvurmadığım tek yöntem cerrahi operasyon, bunun dışında her seçeneği denedim. İlaç denedik ağrı kesiciler yetersiz kalmaya başladı, kırıkçı baktı 1 hafta rahat ettim sonra yine başladı. Fizyoterapist ile 3 ay kadar devam ettim sıfır değişiklik. En son birisi senin sorunun geçmez, boyun uzun sürekli çekeceksin dedi. Normalde salonda bel çalışıyordum ve iyi geliyordu. Uzun süre ağrısını çekmedim, 1 ay kadar ara verdim şuanda bel çalışamayacak durumdayım. Şahsınıza söylemiyorum fakat fizyoterapistte gördüm, inanın ülkede işini severek yapan yok.