Merhabalar, uzun senelerdir hostgator'ın methini duyuyordum. Geçen hafta ben de bir reseller hesabı satın aldım ve eski sitemi buraya taşıdım. Fakat hiç görmediğim bazı sorunlar oluştu.
En can sıkıcısını kısaca anlatayım.
Sitede bazen (genellikle editör üzerinde düzenlemesi uzun süren postlar girildiği zaman) yazıyı yayınla tuşuna bastığımda kaydedildi olarak görünüyor. Anasayfada da en üstte yeni yazı olarak yerleşiyor fakat URLye gidince yazı görünmüyor, bulunamadı hatası çıkıyor. Böyle bir durum olduğu zaman ikinci bir yeni yazı oluştur diyorum. Eski yazının aynısını birebir kopyala yapıştır ile yazıp tekrar yeni yazıyı oluşturuyorum. Böyle yaptığım zaman yazı gerçek manada yayına giriyor ve URLye gidince açılıyor.
Ama düzenlemesi çok kısa postlar girildiği zaman (deneme için bir kaç kelime gibi) herhangi bir sorun olmuyor. Yazı sorunsuz şekilde yayına giriyor.
Bunun dışında bir de ilginç bir player sıkıntısı var. Siteye eklediğim bazı videolarda sıkıntı çıkmazken, kimi videolarda ise player yerinde siyah düz alan çıkıyor ve video yüklenmiyor.
Bu konularda bilgisi olan, sorunlarla daha önceden karşılaşmış arkadaşlar skype kullanıcı isimlerini gönderirlerse ücretli olarak yardım almayı düşünüyorum.