hocam elektriği tercih eden olmazsa gelme ihtimali yok mu ? Yada benden daha düşük puanlı kişiler tercih etmişse?
Ve en önemli kısmıda elektriğin ikinci sırada olması yerleşme şansımı azaltırmı ? yani ben bilgisayar-elektrik-makine şeklinde olan tercihimi , elektrik-bilgisayar-makine şeklinde yapsam yerleşme şansımda bir değişiklik olur mu ?
elektrik her zaman bilgisayardan daha yüksekse eğer senin puanında elektiriğe yetecekse zaten bilgisayar daha düşük olduğundan ve ilk sırada olduğundan hali hazırda orası gelir.
yok senin puanın bilgisayara yetmez ikinci sıradaki elektrik olur mu dersen zaten bilgisayarın puanından yüksek olduğundan ve bilgisayara puanı yetmeyen birisi olduğundan orası hiç gelmeyecek.
umarım anlatabilmişimdir.