SİPARİŞ ALIMI AKTİF.

uCinar Makale Yazımı
Özgün makalelerin web sitelerine kattığı değeri herkes bilmektedir. Google’a 15-20 tane özgün olmayan içerikle gitmektense 1-2 tane özgün makale ile gitmek sitenizi Google’ın gözünde değerli kılmaktadır. Bunun aksini iddia edebilecek birisini tanımıyorum ve tanıyacağımı sanmamaktayım. Bu yüzden makale yazımında birçok detaya önem göstermekteyim.

Makalelerimde aşağıdaki detaylara özen göstermekteyim.

%100 özgünlük
Yazmış olduğum makaleler smallseotools.comüzerinden özgünlük testine tabi tutulmakta ve eğer makalelerde herhangi bir cümle bu testten kalırsa, bu cümle hemen düzenlenerek %100 özgün makaleler elde edilmektedir.

Makaledeki anlam bütünlüğü
Makalelerde konu bütünlüğünü sağlamaktayım. Yazmış olmak için değil gerçek bir makale yazmak için yazmaktayım.

Anlatımdaki titiz çalışma
Gereksiz sözcük kullanımı, mantık hataları, özne-yüklem uyuşmazlığı gibi anlatım bozukluklarından kaçınılarak yazılmış makaleler elde etme.

Okunabilir makaleler elde etme Makalelerimde akıcı, sade ve anlaşılır bir dil kullanmaktayım. Böylelikle yazdığım makaleleri 7’den 70’e herkes rahatça anlayabilmektedir.

Makalelerin hitap şekli
Yazdığım makaleler senli benli değil, sizli bizli bir dile sahiptir ve heryaştan kişinin anlayabileceği bir şekilde düzenlenmektedir.

Kaynak araştırması
Makale hakkında tek kaynağa bağımlı kalmamakta ve onlarca kaynağı kullanarak en zengin ve kaliteli makaleyi elde etmekteyim.
uCinar makale ile%100 özgünlük garantili, haber sitelerinde editörlük yapan kişilerin yazıları kadar kaliteli, anlam ve anlatıma çok fazla önem verilmiş, akıcı ve ciddi bir yapıya sahip makalelere sahip olabilirsiniz.

Makale sektöründe henüz yeni girmiş olmama rağmen 3 günde 33 sipariş teslim etmiş bulunmaktayım. Makalelerimi severek ve zevk alarak yazmaktayım ve sadece yazmış olmak için değil gerçek bir makale yazmak için uğraşmaktayım. Sonuç olarak yazdırmış olduğunuz makaleler yüzlerce hatta binlerce kişiye hitap edecek makalelerdir. Bunun farkında olduğum için makalelerimde ki anlatım, anlam ve diğer detaylara oldukça önem vermekteyim.

Siparişini aldığım makale kategorileri:Sağlık (En iyi olduğumu düşündüğüm kategori), Teknoloji, Besinler, Tanıtım yazıları
Diğer kategoriler için iletişime geçebilirsiniz. Gerekli araştırma sonrasında makaleleri yazıp yazamayacağım konusunda size olumlu ya da olumsuz dönüş gerçekleştiririm.

Makale fiyatlandırması
Herkesin aksine uygun fiyatlarla:
100 ile 149 kelime arası 1 TL
150 ile 199 kelime arası 1.5 TL
200 ile 249 kelime arası 2 TL
250 ile 299 kelime arası 2.5 TL
300 ile 349 kelime arası 3 TL
350 ile 399 kelime arası 3.5 TL
400 ile 599 kelime arası 5 TL
600 ile 700 kelime arası 7 TL

[LEFT]

REFERANS

dezda adlı üyeden alıntı:
"448-Yağlı cilt bakımı nasıl olmalıdır" makalesi tarafımca alınmıştır. Makale başarılı. İyi çalışmalar diliyorum kendisine.
BurakTur adlı üyeden alıntı:
Çok güzel bir makale oldu teşekkür ederim
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleleri teslim aldım. Beklediğimden çok erken saatte teslim etti. Teşekkür ediyorum.
esermax adlı üyeden alıntı:
Makale çok kaliteli yazılmış tşkler..
dezda adlı üyeden alıntı:
Güzel işler çıkarmış, teşekkürler
cost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
on numara hızlı çalışma. tşk.
makinist99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 adet makale yazdırıldı.
Hızlı bi şekilde teslim alındı.

Teşekkürler.
İyi çalışmalar dilerim.

calimero232 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 makale alındı. tam zamanında teslim etti.
sercanaktay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 adet sipariş verildi.
Teslim edildi.

calimero232 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 yazı sipariş verildi.
Teslim edildi.

MuzZi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 adet makale siparisi verilmistir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş zamanında teslim alındı, teşekkürler.
buryal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 adet makaleyi teslim aldım. Faydalı makaleler. Teşekkürler.
inaga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir miktar makale toplu olarak alındı başarılı +++
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makale yazdırıldı teşekkürler ++

Makale Teslimat

Makale teslimatı makale sayısına bağımlı olarak değişmektedir. Makalenin konu başlıkları ve minimum kelime sayıları belirlendikten sonra size EN GEÇ teslim tarihi verilir. Anlaşma sağlandıktan sonra makaleler en geç teslim tarihinden çok daha öncesinde teslim edilmektedir.

Önce teslimat sonra ödeme koşulları
E-ticaret bildirimi 15 ve üzeri olan üstatlarıma r10.net üzerinden makalelerin hazır olduğuna dair mesaj atıldıktan sonra belirttikleri e-posta adresine ödeme daha sonra yapılmak kaydıyla makaleler gönderilir.

Önce ödeme sonra teslimat koşulları
E-ticaret bildirimi 14 ve altı olan üstatlarımdan önce ödeme alınmakta sonra üstatlarımın belirttikleri e-posta adresine makaleler gönderilmektedir.
Ödeme yolları ve Ödeme şekli

Makaleler teslim edildikten sonra makalelerinizin yanında bulunan r10.net uCinar makale başlıklı word dosyasında ödeme yapmanız gereken hesap numaraları bulunmaktadır.

Sipariş Yöntemi
Sipariş vermek için özel mesajınızda makale başlıklarını ve minimum kelime sayılarını belirtip gönderdikten sonra, mesajınıza olumlu dönüş yaptıktan sonra bu konuya sipariş verdiğinizi belirtmeniz gerekmektedir.Makaleleriniz sipariş alındığında yoğunluğa göre sıraya girmektedir. Bu sıraya bağımlı olarak en geç teslim süresi tarafınıza belirtilmektedir.
r10.net dışı siparişler için:
e-posta: m.ufukcinar[@]gmail.com