snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığınız yorum yakışıyor mu size ? cahil demek ne demek ? Siz kim oluyorsunuz da bana cahil diyorsunuz ? Amacım arkadaşı bilgilendirmek ve yılların tecrübesi ile yazıyorum onlarca deneme yanılma ile yazıyorum yazdıklarımı arkadaşta faydalansın diye sizin gibiler yüzünden foruma hiç birşey yazılmıyor arkadaş evet en iyi siz biliyorsunuz bu işin uzmanı sizsiniz komik bişey söylemedim ama gül gül öldüyseniz bi fatiha okuyalım. hey Allah 'ım ya.

Ben adamına göre yorum yaparım, siz insanca yorum yapsaydınız insanca cevap alırdınız. Sen nerden biliyorsun da benim bilgimin yanlış olduğunu milleti kandırdığımı yazıyorsunuz bu dedikleriniz cahil anlamına gelir. Daha ne dediğinizi siz bilmiyorsunuz. Ben direk lafı dolandırmadan size cahil dedim

Tecrübelerini yazmış mış sanki biz sallıyoruz. Somut kanıtlarla konuşun varsa kanıtın göster diyorum boş konuşmanın anlamı olmaz. Adı üstünde TBM ( tık başı maliyet ) gelmişsin burda yok yerleşimin etkisi var diyorsun. Bende yok demedim ama istisna siteler için geçerli diyede belirttim. Ayrıca bu istisnanın neden kaynaklandığını örnek ile anlattım anlamassın diye ama sen hala laf ebeliği yapıyorsun. Varsa bilgin kanıtın koy tartışalım yoksa sus zamanımı çalma.