5 senedir bu lanet memlekette yaşıyorum

Evet yazın gelirse çok beğenir ama kışın gelirse de korku filmi gibi bomboş sokaklar
Kıbrıs hakkında olumsuz düşüncelerimin yer aldığı bir yazı yazsam roman olur.
Arada kalmış bir ülke olduğu için sıkıntısı çok büyük oluyor. Olumlu yanları yokmu ? var tabiki de ama bence olumsuz yanları daha fazla. Birde dünyada yüzlerce ülke varken neden Kıbrıs
Kıbrıs insanı biraz tuhaf orda haklısın hatta rumlar ile birleşmek bile istiyorlar ama bir yandan da haklılar kıbrıs halkı rum kesimine giriş çıkış yapabildiği için rahat hayat istiyor en basiti yaşadığı yerde burger king açılması bile yasak ambargo olduğu için buranın halkıda rahat hayat sevdiği için birleşmek istiyor. Eskiden buraya gelen türklerde nasıl olduğunu az çok biliyorsun girne kapısını duymuşsundur bu yüzden de türkleri pek sevmezler. Son olarak magosa çok sakin bir yer sadece yazları hayat var girne amerikanda okuyup sıkılan bir inasn görmedim ben

Bizim okul bile magosadan daha eğlenceli
Son olarakta ps4 cafe açmayı düşünüyorum okulun içine ocak gibi burda olursan beklerim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51:53 -->-> Daha önceki mesaj 15:49:02 --
Maddi imkanlarımı zorlar mı şimdi bu kıbrıs ? Aylık ortalama ne kadar harcarım kıbrısta olursam ? Orda bulunanlar yardım lütfen
Türkiyedeki yaşamını söylersen yardımcı olabiliriz. Mesela alkolün var mı gece hayatın var mı yoksa okuldan eve, evden okula giden bir insanmısın bunları söylemelisin ki bizde kıbrıs hayatını anlatalım
bilgisayar müh(ing) okumak nasıl zor mu ?
Çoğu bölüm ingilizce burada ve bunun kolayı zoru yok 5 yıl ingilizce eğitim göreceksin kendine güvenen insanın gelmesi lazım. Sınıfında yabancı insanlarda olacak onların seviyesine gelmelisin ki zorluk çekmeyesin.