Google Backlinki 21 diyor.

Bu tarz işlerde para kazanmak zaten bir risktir. Bakın şimdi siz o adamın kazandığı yada kazanacağı parayı hesaplıyorsunuz.

Genelde herkeste böyle bir ön yargı var yabancı prli domainlere karşı
Başından olumsuz 1-2 tecrube geçende yorum yazınca kimse cesaret edemiyor.

Şimdi bu açık arttırma konusu bi yana dursun
düşecek olan domainleri ele alalım
yabancı forumlarda forumdan alıp bloglarında paylaşanlar ondan çalıp kendi bloğuna koyanlar
türk forumlarında paylaşımlar oradan turk bloglarında yayınlanması derken bu böyle süreç böyle devam ediyor ve pr li domainler bir şekilde birçok sitede yayınlanıyor.

Bu süreçte bile domainler durduk yerde değer kazanıyor.

Herkesin backlink stratejisi farklı uygulaması farklı elinde prli domainleri aktif siteleri hitli siteleri olan var ise yabancı pr li domain denk geldiyse gözünü kapatsın alsın derim.

Öyle veya böyle ona yatırılan para mutlaka çıkacaktır.

Pr'li Domaini aldıktan sonra sizin o domaini ne kadar besleyebileceğinizdir önemli olan.

Bazı yabancı forumlarda veya bloglarda görmüşsünüzdür mutlaka arama yaparken

adam bloğuna yada forumuna dizmiş tüm prli domainlerini boşta veya düşecek olan domainler diye, bu şekilde açılmış bir konu illaki aramalarda çıkıyor.

Yüzlerce kişi o sayfaya giriyor domainleri sorguluyor siteye bakıyor alexadan bakıyor bir sürü sorgulama aracından kontrol ediyor bu işlemleri yüzlerce kişi yapıyor.

Oysaki hepsi alınmış olan domainler. İşin çakallığı burda zaten
domainler tüm bu sorgulardan aramalardan whoislerden ziyaretlerden en doğal backlinki alıyor kendiliğinden.

Adamın açtığı altı üstü 1 konu. Ama domainlere fazlasıyla değer kazandırıyor.
Bizde diyoruzki vay anasını bea kapmışlar hemen bitanesi bile boşta kalmamış diyoruz.

Uzun lafın kısası, hocam kaçırdığınıza üzüldüm domain işleriyle pek aram yoktur ama bu işlerle uğraşan biri olsa idim o parayı yakmayı mutlaka göze alırdım...

Kaçan balık değil, Resmen bir Balinaymış hocam