Üşenmedim tüm yazılanları okudum kimisi komik kimisi acı gerçekler bu proje için 4000-5000 lira fiyat verdiler demişsiniz hakkıda budur demişiniz sizin takdiriniz tabiki. esasında projenin kapsamını düşünüldüğünde komik rakamlar gibi geliyo. Onlarca bot olması gerekiyo bu sistemdeki tutunabilsin, bunların yönetimi için bir içerik yönetimi ve ödeme işlemleri ve daha sonrasında destek vs düşünüldüğünde r10 piyasası için muazzam bir para denilebilir ama herkez kolay yoldan parayı bulmanın derdinde şöyle düşünelim bu yazılımcı olaki böyle bi sistemi yazdı bukadar programlamayla ugraşan biri azbucuk kafası çalışan biridir takdir edersiniz bu projeyi kendi hayata geçirmek yerine bu meblalara vermesi bu kişinin zekasına ters orantılıdır.Pazarlamasıda okadar zor bişey değil hani düşünüldüğünde bu işi .Öyle ahım şahım bir sermeyeyede ihtiyaç yok açıkcası.
Serzenişim size değil üstünüze alınmayınız forumda gezerken 200tlye bir logo yarışması gördüm ve biraz inceledim konuyu 4forumda aynı anda başlatılmış bir yarışma ve onlarca kişi çalışma yollamış insanlara anlam vermek gercekten güç herşeyden önce insanın kendi yaptığı işe en olmadı kendine saygısı olması gerek ben yazılımcıyım bir tasarımcıya 100 liraya logo yap demeye utanıyorken bir yarışma ile onlarcasını yaptırıyolar kabahat kimde nerde yanlış cidden insan emeğini bukadar değersizleştirmek sırf bu iş bilgisayarla yapılıyo nasıl olsa iki cizik iki kod yazmak olarak lanse etmek ettirmek büyük ayıp enazından bu işi hakkı ile yapanlara.
Neyse herkeze iyi forumlar . Esen kalın.
Buda farklı bi yaklaşım. Doğru söylemişsiniz ama, burası Türkiye ekmek aslanın ağzında burda bu işi hobi olarak yapanda var tamamen bu işten evini geçindiren çocuğunu büyütende var. Kısacası suya düşen yılana sarılır.