FreaK7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Plustre

Bunca yazı için teşekkürler. Haklı olduğun birçok nokta var, gözden geçireceğim.

Bu sistemi açıkçası en baştan ben düşünmedim, diğer başlıkta belirttiğim gibi forumdan birçok arkadaş pm atarak sistemi onlara öğretmemi istediler. Ben de bu şekilde bir satışla onlara yardımcı oluyorum. Hiçbir garanti vermeden satsam eminim yine alırlardı.

En kötü ihtimalle paralarını elinde tutmuş olacaklar ve buna artı olarak sistemi gözleriyle görerek benden de destek alarak kendilerini geliştirecekler. Ben bunda kötü birşey görmedim umarım sende o şekilde bakmamışsındır.

Askerlik durumum doğru Ağustos ya da Eylül ayında askere gideceğim, zaten gitmeden önce buradan herkesi bilgilendireceğim.
Merhaba hocam,

bende sisteminizi alan biriyim. 11 gün oldu ve 10hiti felan buldu site. şuanlık hiç getirisi olmadı. Sisteminiz ve ticari anlayışınız taktire değer Bende Plustre ye katılıyorum. Kelimelerin çoğunda sizin yaptığınız siteler var ve çıkmak yavaş yavaş zorlaşıyor. Sonuçta büyük hitler yok ortada. normal hitlerde 10'a 20'ye hatta 30'a kadar bölünürse kazançlarda bir o kadar bölünür. tek site botu yerine 3-4 site botu aynı bot içinde olup en azından kopyaları biraz azalmanızı öneririm.

Askerlik durumununa gelirsek de bunu ilk konunuzda belirtmeniz lazımdı. Alan kişi 3-4 ay sonra garantisini isteyecektir belki hiç kazanamayacaktır. 1-2 ay sonra askere gidecekseniz garantiyi kim ödeyecek? Sonuçta büyük meblalar dönüyor işinizde. Bilmiyorum kul hakkına önem verir misiniz? Amaç eleştirmek değil orta bir çözüm yolu bulmak.

"Not 2: Telefon ve skype desteği yoğunluğumdan dolayı veremiyorum. Sadece r10'dan pm yolu ve email ile iletişim kuracağız."

tek iletişim yolu r10 ve siz girmediğinizde bu kadar kişinin parası ve emeği gider. Bence güvence olarak kişisel bilgilerinizi yüzeysel olarak da olsa vermeniz gerekir.