Arkadaş doğruları yazmış. Evet yaparsanız süper olur. Ama doğal yollarla yapamazsınız. Doğal yollarla yapmazsanız da, doğallıktan bahsetmiyoruz demektir. (kaldı ki doğal görünmek diye bir şey yoktur

)
Doğal görünmek şudur: 6 sosyal sitenin altısınada farklı ilden kişiler bağlanıyor ve her ilden bağlanan kişi, bir şeyler paylaştığında, aynı ilden çoğunluk olmak üzere tepkiler alıyor olması gerekir. Öyle ya, herhangibir insanın arkadaşları en çok bulunduğu ildedir, başka iller değil) (tabi normal şartlardan bahsediyoruz burada)
Amaaa
Eğer işin doğallığından bahsediyorsak; Bu dünya üzerinde,
aynı anda pinterest, twitter, facebook, youtube, google plus ve linkedin (6 TANE) de aktifite gösterebilecek bir insan yok. Kaldıki bunlardan herhangibirisinde, mesela facebook ta bir insan niye twitter linkini paylaşma ihtiyacı duysun. Olaki paylaştı. Paylaştığı link kendisine ait değil, bir başkasına ait olan bir link olacaktır.
Kendi kendinize sorun, bırakın siteleri. Siz aynı anda kaç tane sitede aktivite gösterebiliyorsunuz?
Ben söyleyim, asosyal bir insan veya bir robot değilseniz, bir bilemedin iki sosyal sitede aktivite gösterebilirsiniz. Oradaki arkadaş sayınızda 10, 50 bilemedin 150 dir. Gerçek budur. Gerisi doğal değil adoğal filan olur heralde
çok bileyazdım, biraz parmak pası atayım dedim, kolay gele herkese

.