webilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde bir çok facebook profili bulunmakta, bu profilleri yönetirken en çok karşılaştığım problemleri hızlandırabileceğim bir masaüstü uygulama yazmak istedim, epeyde ilerledim aslında.

Program Neler Yapacak
  • Profile Login Olabilecek
  • Arkadaşlık isteklerini onaylayabilecek
  • Gelen Mesajları silebilecek
  • Belirlediğim bir sayfaya gidip, beğenebilecek
    Benim En çok kullanacağım özellik bu;
  • Belirlediğim sayfaya gidip arkadaşlarını davet edebilecek

Başka bir isteğiniz

Bir proje ,kullanıcıların isteği doğrultusunda geliştirilirse başarılı olabilir. Bu projeye eklenmesini istediğiniz özelikler nelerdir? İsteklerinizi konu altına yazmanızı rica ediyorum. Sisteme eklenebilecek önerilerde bulunan arkadaşlara program ücretsiz olarak verilecektir.

(*) lütfen sayfa ya da duvar paylaşımları ile ilgili önerilerde bulunmayınız; çünkü bu özellikler fazlasıyla "OTOSOSYAL.com"'da bulunmakta. (Biraz reklam yapalım )

Bu program'ın satışı nasıl olacak peki

- Henüz fiyatı belli değil ama kesinlikle cuzi bir miktara satılacaktır.
- Otososyal.com'a üye olmuş en az bir sayfasına gönderi yapmış kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak hediye edilecektir.

Ekran Görüntüsü

Fikir edinmeniz açısından bir ekran görüntüsü

Tüm Arkadaşlarını İstediğimiz sayfaya davet edebilmesi
Tüm Arkadaşlarını İstediğimiz Gruba Ekleyebilmeli.

Bu İkisi Olursa bende alabiliriim Makul fiyatla

Daha Önce bende Oto giriş + Arkadaş Onay-Yoksay+ Arkadaş Önerme gibi Otomasyonlu bir Program yazmıştım
+ Belirli sayfalara gidip kullanıcı yorumlarını beğenip organik abone kasan bir diğer Program da Kodlamıştım (zaman engeline takılmayan)..

Visual studo + javascript Kullanmıştım ama pek fazla ilerleyemedim..

Tüm Arkadaşlarını İstediğimiz sayfaya davet edebilmesi
Tüm Arkadaşlarını İstediğimiz Gruba Ekleyebilmeli.

Uygulamanızda Bunlar olursa fiyatta makul olursa bende alabilirim Hatta Gruba eklemeyi öncelikli yaparsanız memnun olurum
Başarılar dilerim..