Hocam hat benim üzerime değildi ve böyle bi durumda yeni sim kart çıkarttıramazdım. Yenisini çıkartmak zorunda kaldım telefonun suya düşüp hattında gitmesi evet beklemediğim bi durumdu ama İHS gönderdiğim bildirimlere bile cevap vermemesi hoşmu peki sizce ? hiçbirşey dememesi çokmu hoş tamam işlerini yapsınlar ama banada birşey desinler 1 hafta sonra ödemeniz var diye mail atıp beni telaşa düşürmesini biliyorlar ama ????
Şöyle düşünün sizin cüzdanınızı bir yankesici çalıyor kimliğinizdeki bilgiler ile ihs yi arıyor hesabınızın şifresini veriyorlar adama ( şifreyi verecek firma mail adresinide güncellemeye izin verir ) adam panelinize girip domainlerin hepsini transfer ediyor. Böyle bir durumdada neden tek kullanımlık şifre geliştirdiniz madem diye suçlardık firmayı

Güvenlik taviz verilmemesi yerinde bir karar bence. Ayrıca ihs yi arayıp banka hesabınıza şu kadar havale yaptım, telefonum arızalı olduğu için panelime giremiyorum gereken yardımın yapılmasını rica ederim tarzında bir görüşme yaparsanız eminim ki yardımcı olacaklardır.