ya arkadaşlar, link red etme aracının oraya konulmasının sebebi başka, sizin kullanma şekliniz başka.

EĞER siteniz için webmastertools'da hiçbir uyarı almadıysanız, sitenize verilen linkleri silmeniz size yarar değil zarar verir.

O ARACI SADECE webmastertools'dan siteniz için bir uyarı aldığınızda kullanmalısınız. Herhangi bir uyarı almadıysanız kullanmayın. Alınan uyarının niteliğide önemli, adamlar site içindeki linklerden bahseder, siz sitenize olan bağlantıları silerseniz onun hiçbir anlamı yok. uyarınında sitenize olan bağlantılarla ilgili olması gerekir.

Bunun dışında o aracın kullanımının size hiçbir zaman yarar sağlayacağını düşünmüyorum.

Ayrıca bir arkadaşım aldığı backlinklerle ilgili sorun yaşadı. Link red etmeden siteleri sildirdi. Ardından sitesi eski sıralamasına geri döndü. Bilginiz olsun.