HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuruduğu için güneşte içinde nem filan kalmıyor, çabuk erimiyor su da güzel oluyor yani.
Önceden çalıştığım firmada sendika kişisel bakım ürünleri dağıttırıyor idi şirkete onlarda çözümü böyle bulmuştu sabun veriyorlardı ev de hala kalıp kalıp Hacı Şakirler var.
Anladım hocam bu sıcaklarda da cok uzun sürmez nemini çekmesi deneyeceğim
sağolun.

Webcontroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçları yumuşak yapan sabun yok maalesef. Zeytinyağlı ve kükürtlü sabun sertleştiriyor saçları. Sadece şampuan kullanığın zaman şaçların yumuşak olur. Çünkü sadece şampuanların içinde yumuşatıcı kimyasallar var. En iyisi sadece eczanelerde satılan kaliteli şampuanlardan kullanmak..

Var mı hocam bilindik iyi bi marka?

Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%99.9 saçınız benimle aynı kadere mahkumuz hocam yumuşamıyorlar gerçek defne sabunu kullanıyorum + şampuan boşa saçlarımı uzatıyorum.
Brezilya fönünü duydun mu hiç? Bu fönü 20-30 tl arası bir fiyata yapıyorlar ve 3-6 ay arası saçlar dümdüz oluyormuş. Duyduktan sonra kuaför arkadasa sordum doğru dedi o da ama bi türlü yaptırmak kısmet olmadı şimdi de okulum bitti buradaki kuaförler de onu biliyo mu bilmiyorum. Acaba aslı astarı var mı bunun bilen var mı?

Mobil cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yazım ve harf hatasını mazur görünüz.