Arkadaşlar merhaba. Elimde aşağıdaki linkte bulunan resimlerde görüldüğü gibi bir html tema var. Bir arkadaşla hem html dökümü, hem de wp entegresi için anlaştık. Ve derdine binaen parasını da peşin ödediğim fakat tamamen isteklerim doğrultusunda temayı bitiremeyerek temayı istediğim şekilde yapamadan zorla da olsa almak zorunda kaldım. Kendisi ile zaten bir daha görüşemedik. Ortalıktan kayboldu.
Bundan sonra her işi yaparım diyerek işe atılmayan, traderi düşük, özellikle bugün itibari ile çoluk çocuk yaşta olanlar haricindekilerden fiyat tekliflerini, iş teslim sürelerini belirten pm lerini bekliyorum. Benden bütçeniz nedir diye sorular sormayın. Siz teklifinizi verin ben dönüş yaparım. Ödeme iş sonunda yapılacak olup Ön ödeme kesinlikle yapılmayacaktır. Bu tarz çalışmayanlar da lütfen pm göndermesinler. Yarı ödeme dahil yapılmayacaktır.
Son olarak şunuda belirtmek istiyorum, iş sürekli olacaktır. Şuan iki tasarım yapıyorum ve bitmek üzereolan psd temalarım bulunmaktadır. Çalışmasını beğendiğim kişiler ile devamlı çalışmak isterim.
1. Tema html olarak eksiklik ve hatalarına rağmen hazır bir haldedir. admin panelli olmak kaydı ile Wp entegresi yapılacak. Temada birkaç eksik ve düzeltilmesi gereken yerler bulunmaktadır. Bunlar arasında;
2- Slider Bölümü Değişecek. Farklı bir slide eklenecek
3- Tab menülerin hem ortadaki hemde sidebar kısmı ile ikinci resimde bulunan resimler kısmındaki efektleri değişecek
4- rastgele tariflerdeki resimlerin altında yazı yok photoshopla eklenmiştir bu kısma başlık eklenecek
5- Günün menüsü kısmında üç adet tarif bulunacak ve bu tarifler günün menüsünden çekecek (tarihe göre eklenenleri)
6- tarifler kısmındaki dakika kişi sayısı özel alan olacak ve oradan çekecek
7- kullanılan malzemeler ve sos malzemeliri kısmında bulunan 1-2-3-4-5-6-7 ve diğer malzemelerin her biri tek tek özel alandan çekecek
8- tarif kısmında yorum sayfası eksik oraya yorum kısmı eklenecek
9- tarifin hazırlanışı yazı alanından, sosun hazırlanışı özel alandan çekecek
10- bu kısımda üç adet resim eklenebilecek özel alandan ve resmin üst tarafındaki tab menüden 5 adet resmi görebilmemiz gerekir.
11- kategori kısmını göstermeme gerek yok. index sayfasındaki gibi sırayla aşağıya doğru olacak.
Admin paneli ile ilgili bilgiler:
1- Sitenin logosu, faviconu, metaları, sitenin logosu, adminden ayarlanabilecek,
2- reklam alanları, sosyal iconları adminden ayarlanabilecek
3- indexte bulunan kategori alanları adminden kategorileri düzenlenebilecek,
4- Yine indexte bulunan sol alandaki tab menüdeki alanlarda adminden ayarlanabilicek.